Facebook Pixel

Які вітаміни ефективні і корисні для шкіри?

Які вітаміни ефективні і корисні для шкіри?

 

В першу чергу, це Вітамін C. Саме він є фундаментальним для нашого організму адже покращує регенерацію шкіри і допомагає виробляти колаген, важливий білок. Дослідження показують: шкіра старіє саме через дефіцит колагену в нашому організмі - втрачає свою еластичність, стає тьмяніше. А найкращим провідником колагену є Вітамін С. Наприклад, Вітамін C діє в організмі як антиоксидант, що в свою чергу дозволяє прискорити процес загоєння пошкоджених ділянок шкіри.

 

Вітамін E, який, як відомо більшості, переважає в рибі. Він не менш важливий для здоров'я нашої шкіри. Адже вітамін E сприяє її оновленню, зволоженню і, що не менш важливо, допомагати засвоєнню вітаміну A.

 

Ви скажете, а як же еластичність шкіри? Вона втрачається, якщо у вашому організмі дефіцит вітаміну A . Зрозуміти, що не вистачає саме цього вітаміну, досить просто - на руках шкіра стає як пергамент, в куточках губ з'являються заїди.

 

Головна відмінність вітамінної групи В - в тому, що вони покращують обмінний процес в організмі, і це, звичайно ж, відбивається на нашій шкірі. Якщо ж у вашому організмі цих вітамінів недостатньо, то роздратування шкіри, свербіж, себорея, і в особливо запущених випадках - дерматити, вам забезпечені.

Всі вітаміни цієї групи (B1, B2, B3, B6, B9, B10) допомагають нашому організму боротися проти недоброзичливих впливів навколишнього середовища. Вони сприяють процесу відновлення захисних функцій шкіри.

 

Як боротися з веснянками і пігментними плямами - досить частий питання. Вітамін С тільки освітлить їх, щоб було не так помітно, а ось вітамін К дозволить вирішити цю проблему.

.

Вітамін D сповільнює процес старіння шкіри і зберігає молодість, тонус шкіри на тривалий період. Цей вітамін захищає наш організм від різного типу шкірних захворювань і запобігає «чешуйчатость» шкіри.

 

Всі перераховані вітаміни для вашої шкіри допоможуть зберегти її еластичність, поліпшити колір обличчя і запобігти небажаному процес старіння. Але не варто забувати, що вживання вітамінів ефективно в запобіганні проблеми,, а не в боротьбі з уже запущеними проявами.

Радимо періодично проходити курс вітамінізації комплексними вітамінами або певними вітамінами. Такий вид профілактики дозволить організму перебувати в повній «бойовій» готовності, протистояти втомі, в'ялості і старіння шкіри.  

До речі, вітамінна терапія для шкіри добре відображається на стані волосся і нігтів, а також навпаки.








Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.