Facebook Pixel

Які вітаміни потрібно приймати при бронхіті?

Які вітаміни потрібно приймати при бронхіті?

Одним з поширених захворювань дихальних органів є бронхіт. Він проявляється у вигляді запального процесу і має дві форми: гостру і хронічну. Відрізняються вони тим, при гострій формі характерно збільшуються бронхи, які покриваються рідиною, а кровоносні судини розширюються і переповнюються кров'ю. У слідстві виникають спазми, і це не дає слизу виходити назовні.

 

Головною причиною виникнення бронхіту є віруси. Вони викликають респіраторні захворювання, такі як грип. Рідше причиною бронхіту можуть виступати такі подразники бронхів як аміак, токсини, пил, різні хімікати або сигаретний дим.

 

Для успішного лікування хвороби, крім різних препаратів, необхідне правильне харчування, а також насичення організму вітамінами. Рясне пиття і вітаміни відіграють велику роль в швидкому одужанні.

 

В першу чергу важливо звернути увагу на зміцнення імунної системи. У цей період ваш організм потребує вітаміні С. Цей вітамін є сильним иммуностимулятором і допомагає організму боротися із запаленням. Вітамін С зміцнить стінки судин, а також організм буде більш стійким до інфекцій.

При хронічному захворюванні важливо зупинити запальний процес. Сильний кашель, відходження мокроти і озноб - це мала частина тих ознак, які можуть супроводжувати розвиток хвороби. Такі запальні процеси допоможуть зупинити кальцій і магній хелат. Крім того, що кальцій і магній виступають будівельним матеріалом для кісток, вони також допоможуть зменшити набряклість тканин, відновити роботу серцево-судинної системи, а також знижують проникність судин. Такий ефект дає можливість усунути негативні симптоми захворювання, такі як кашель, а також зменшити відходження мокроти.

 

Також є ряд важливих добавок, які допомагають організму швидше подолати хворобу:

  • бета-каротин виступає як антиоксидант і допомагає боротися з вільними радикалами в організмі. А також захищає легеневі тканини.

  • рідкий хлорофіл підтримує і відновлює кровотворну систему. Він стимулює ріст нових клітин, а також сприяє швидкому загоєнню ран, які виникають при гострому бронхіті.

  • бромелайн виступає як потужний протизапальний препарат. Розріджуючи слиз, яка збирається в легких, він послаблює біль і набряки в горлі.

 

І на останок. У систематичній терапії бронхіту важливо приймати комплекс для легких , який полегшує симптоми хвороби. Під час хвороби в нашому організмі утворюється бронхіальне дерево, за допомогою якого в легені потрапляє повітря - і виникає сильний кашель. Щоб уникнути його, комплекс для легких допоможе поліпшити респіраторну функцію бронхів.






Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.