Facebook Pixel

Які вітаміни пити для схуднення

Які вітаміни пити для схуднення

Хоч уже й кінець травня, але тема схуднення не перестає бути актуальною. Після зими і затяжну весну процес обміну речовин сповільнилося, а травневі свята теж не позначилися позитивно на нашій талії. Для того, щоб прискорити заснув метаболізм потрібно почати дотримуватися нескладних правил:

СПОРТ.

Почати займатися якимось видом спорту, хоча-б три рази в тиждень по одній годині. Купіть собі фітнес трекер або крокомір і відзначайте скільки кроків ви пройшли. Для довгого і здорового життя нам потрібно проходити 10000 кроків у день, причому, якщо вчора ви не пройшли свою норму, то сьогодні потрібно додати недохоженние одиниці і все-таки з ними впорається. Наприклад, година занять на орбітрек при невеликій швидкості - це приблизно 6000 кроків, і ще пройтися півгодини до роботи і назад пішки - ось і бажані 10000 кроків. Пам'ятайте про стабільні заняттях, не потрібно сьогодні займатися до упаду, а завтра пролежати весь день на дивані.

Пам'ятайте, що час кардіотерінровкі (орбитрек, ходьба, біг підтюпцем) розженуть ваш метаболізм на одну добу, тобто повторювати потрібно буде на наступний день, а годину тренування в тренажерному залі - розжене обмін речовин на 2 доби і при цьому ви можете спалити до 1000 ккал.

Але підходите до всього розумно, якщо ви ніколи не займалися спортом, то почніть займатися з тренером і результат не стане себе чекати.

ЖИВЛЕННЯ.

Природно, тільки збільшивши фізичні навантаження, ви не зможете знизити вагу і зменшити обсяги. Необхідно переглянути свій раціон харчування. Вам будь-який тренер з фітнесу скаже, що заняття спортом - це 40-50% результату, інші ж - це правильне харчування.

Вийміть продукти, що містять цукор, біле борошно, смажені продукти, весь фастфуд і готову їжу. Почавши ходити в тренажерний зал, я зіткнулася з тим, що ніде не виходить поїсти правильно, так щоб не було якогось смачненького соусу, чогось хоч трохи присмажені або солоденького. Тому, єдиний вихід - готувати їжу самим і носити лоточки. Сумно, але нічого не поробиш. Також є сервіси доставки корисної їжі, але це досить недешево, середнє меню Вам обійдеться 1000 грн в день.

Ось зразкове меню на день для дівчини, яка все-таки зважилася відвідувати тренажерний зал:

Сніданок: будь-який каші 100 г в сухому вигляді, омлет з 3 білків і 1 цілого яйця, овочі на вибір. Можна каву, але бажано не з вершками і без цукру.

Обід: Куряче філе або індички 150 г, пару цільнозернових хлібців, салат без заправки (можна додати Дімона сік, гірчицю і ложку оливкової олії.

Перекус теж варто робити білковий: можна взяти сир до 5% жирності, можна використовувати білкові рослинні закуски, наприклад, з нуту або квасолі, плюс огірки або селера.

Вечеря: нежирна щільна риба (сібас, минтай) 150 г відварна або на грилі без масла, також овочі без обмеження, але намагайтеся не є помідори і солодкий перець після 16.00, також, як і фрукти.

Пийте багато води - 1,5 - 2 літри в день.

Вітаміни.

Я напишу про мінімальному наборі вітамінів, мінералів і жирних кислот, які необхідні худне людині, щоб відчувати себе добре, не впадати в паніку і не відчувати брак енергії. Ми максимально виключили вуглеводи, тому часто буде хотітися солоденького, але цукор можна замінити стевією , вона на смак нічим не поступається цукру і при цьому не підвищує рівень цукру в крові. Також можна використовувати Ерітрол.

У нашому раціоні тепер дуже обмежений набір продуктів, тому вітамінний і мінеральний склад буде мізерним. Ви практично прибрали фрукти-то- є будете гарантовано недоотримувати вітамін, які в них містяться. Тому просто необхідно вживати елементарні вітамін для жінок, в яких буде повний спектр вітамінів групи В, які перетворюють жир в енергію. А також разом з магнієм, бережуть вашу нервову систему. Я раджу вітаміни ля жінок, Єва.

Будь-вітамінний комплекс грішить браком таких мінералів, як кальцій і магній , їх просто фізично неможливо впихнути в одну таблетку в день, тому їх потрібно пити додатково. У вас в загальній складність мусить виходити 1000 мг кальцію і 400 мг магнію.

Є комплекси, які містять кальцій і магній, з додаванням або цинку, або вітаміну Д3 (без якого кальцій не засвоюється).

Також для нормальної роботи серцево-судинної системи нам необхідні омега 3 жирні кислоти . Якщо ми не просто худнемо на дієті, а ще й займаємося спортом, наше серце відчуває велике навантаження і потрібно йому допомогти. Також, повторюся, що не можна виключати сіль. Вона містить натрій і калій, який просто необхідний для серцевого м'яза.

Щоб життя при схудненні не здавався таким вже сумною, можна пити сухе вино, інші алкогольні напої краще виключити, так як вони дуже калорійні, а вживати ви будете, швидше за все не сутра, а на ніч.

Для прискорення обміну речовин можна використовувати такі метаболіти, як зелений чай, гарцинію комбоджійскую або манго.

Але пам'ятайте, що все добре в міру, іноді (раз тиждень) можна влаштовувати так-званий чатміл, тобто є, що хочеться, але бажано в день тренування.

 

 

 

 

 

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.