Facebook Pixel

Які вітаміни допоможуть позбутися від алергії?

Які вітаміни допоможуть позбутися від алергії?

Алергія може передаватися спадково. Так, батьки страждають на цю хворобу, мають ризик передати її своїй дитині. Але в той же час, лікарі довели, що відповідність гіперчутливості до певних алергенів у батька і дитини - малоймовірно.

Також захворювання можуть викликати такі чинники:

 

  • теорія впливу гігієни - її висунув Девід Страчан ще в 1989 р Він стверджував, що дотримання норм гігієни дозволить запобігти контакту організму з антигенами. Це в свою чергу допоможе тримати імунну систему напоготові і допомагає їй протистояти під час потрапляння в організм антигенів.

  • хімічні продукти - в наш час багато продуктів містять хімічні компоненти, які виступають алергенами і створюють сприятливе середовище для розвитку алергічної реакції.

 

Симптоми алергії є результатом прояву гіперчутливості організму, а також порушенням імунної відповіді. Це може бути різь в очах, свербіж, набряки, висипання та інше. Всі прояви дуже індивідуальні.

Щоб послабити симптоми алергії, варто звернути увагу на вітаміни та мінерали. Саме вони є потрібними антигістамінними в боротьбі з алергічними реакціями, а також не приносять шкоди (навіть для майбутніх матусь).

 

Якщо у вас алергія, то перше, на що варто звернути увагу - це імунітет. Саме його варто зміцнити, щоб полегшити симптоми цього захворювання. Відмінним помічником у цьому вам буде кверцетин і бромелайн - вони стимулюють активність імунних клітин, а також вироблення дезінтоксикаційних ферментів. Це позбавляє організм від канцерогенів і виводить їх з організму.

Також захистити імунітет вам зможуть допомогти пробіотики - це дружні для нашого організму бактерії, які позитивно впливають на імунну систему і захищають функції кишечника. Потрапляючи в наш організм, пробіотики надають імумономодуляторної і протиінфекційне дію, що допомагає захистити наш організм.

Як ми писали вище, алергенами можуть бути грибки, медикаменти, хімічні речовини, які, потрапляючи в наш раціон, викликають алергічні реакції і часто зачіпають органи дихання. Ацетилцистеїн бере участь в терапії органів дихання і дає протизапальний ефект.

 

Більше 20% всього населення страждає алергією на продукти, в яких є лактоза. Але для поліпшення травлення і правильної його роботи дуже важливий прийом такого ферменту яклактаза . Він є основним ферментом в тонкій кишці, перетворюючи молочний цукор (лактоза) в глюкозу. Це в свою чергу допомагає позбутися від алергічної реакції на лактозу і поліпшити травний процес.

 

Гомеопатичні препарати також грають важливу роль в усуненні алергії. Вони не тільки усувають небажану реакцію, а також знижують чутливість організму до алергенів і при цьому не завдають шкоди імунній системі. Ці препарати допомагають позбутися від самої причини алергії, а не притупляють її симптоми. Лікування за допомогою цього препарату рекомендують не тільки дорослим, але й дітям. Лікування за допомогою гомеопатичного препарату може затягнутися до 6 місяців, але полегшення ви відчуєте вже з перших днів застосування.

 

Для того щоб вирішити проблему алергії, потрібен своєчасний і грамотний підхід в лікуванні. У кожного можуть бути різні прояви і причини даної проблеми, тому метод лікування повинен бути виключно індивідуальний.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.