Facebook Pixel

Кальцій для дітей

Кальцій для дітей

Найчастіше дефіцит кальцію тягне за собою гіповітаміноз D. Онвозможен при деяких захворюваннях щитовидної і паращитовидних залоз.

Добове споживання кальцію для дітей залежить від статі, віку, а також від загального стану організму. Вікові стандарти складають:

- в перший рік життя - 210 - 270 мг;
- від 1 до 3 років - 500 мг;
- від 4 до 8 років - 800 мг;
- старше 8 років - 1000 - 1300 мг.

Симптоми нестачі кальцію

Батькам важливо знати, які симптоми бувають у малюків при гіпокальцемії - нестачі кальцію:

- активно випадає волосся, ламаються і втрачають блиск;
- починають ламатися нігті і з'являються білі цятки;
- при найменшому механічному впливі на шкірі з'являються серйозні рани;
- з'являється інтерес до поїдання крейди;
- при правильному догляді за зубами з'являється карієс;
- дратівливість, нервозність, швидка стомлюваність;
- порушення постави і деформація кісток.
- Гипокальциемия може проявлятися ще в ранньому віці і створює сприятливі умови для розвитку рахіту, а також гальмування нормальних процесів розвитку дитини.

Препарати, які містять кальцій для дітей

Особливість вітамінних добавок, що містять в собі кальцій - це приємний смак і форма, яка найкраще підходить дітям. А ще такі препарати в своєму складі, крім кальцію, мають додаткові компоненти для правильного і здорового розвитку дитини.

Жувальний кальцій з Д3 для дітей від Solgar - це в першу чергу зручна форма вітаміну для дітей. Накопиченню в організмі кальцію сприяє вітамін Д, який регулює і покращує процес абсорбції калію і фосфору в кишечнику. Жувальний кальцій корисний для нігтів і волосся, запобігає розвитку карієсу у дітей.

Рідкий кальцій і магній для дітей від ChildLife - для швидкої асиміляції і максимального поглинання кальцію організмом до складу рідкого кальцію додають вітамін Д, а також цинк. Вони покращують і прискорюють процес всмоктування мінералу. Завдяки своїм поживним речовинам, даний препарат підтримує здоровий ріст кісток і розвиток дитини.

Рідкий кальцій і магній зі смаком чорниці від Now Foods . Кальцій є важливим мінералом, який добре відомий своєю роллю у формуванні кісток і зубів. Магній - ще один ключовий мінерал, який відіграє допоміжну роль при формуванні кісток. Крім того, до складу даного продукту були включені бор і вітамін D, так як вони важливі для метаболізму кісткової тканини. Спільно ці вітаміни беруть участь в деяких фізіологічних системах, надаючи підтримку серцево-судинній системі, а також здорової роботі м'язів.

Вітамінні добавки з кальцієм зазвичай рекомендують давати дітям під час прийому їжі. А також важливо звертати увагу, чи є в складі вітамін Д, який покращує засвоєння кальцію пропорційно своєму надходженню в організм.

 

Зміст
  • Симптоми нестачі кальцію
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.