Facebook Pixel

Капсули для дітей «Золоті рибки Солгар»

Капсули для дітей «Золоті рибки Солгар»

«Золоті рибки Солгар» - джерело полі ненасіченіх жирних кислот сімейства омега 3 (в основном докозагексаєнової), что є найважлівішім компонентом здорового харчування.

Докозагесаєнова кислота (ДГК) - головна жирна кислота у складі фосфоліпідів головного мозком, Які є будівельними блоками клітінніх мембран. Головний мозок примерно на 60% складається з жірів, 25% з якіх ставити ДГК. При достатній кількості омега 3 жирних кислота (ДГК), Клітини мозком функціонують найбільш ефективних. Дослідження підтверджують, что недостатній прийом Докозагексаєнової кислоти виробляти до гіперактівності, зниженя концентрації уваги. Оптимальна Кількість жирних кислот у мозком допомагає зберігаті спокій, знізіті збудлівість, невгамовність, емоційні спалахи та дратівлівість у дітей. Такоже додатковий прийом ДГК допомагає підвіщіті розумові здібності, концентрацію уваги, поліпшіті пам'ять, у тому чіслі, запам'ятовування слів. «Золоті рибки Солгар » - жувальні капсули у форме рибок. Містять високо очищену стабільну ДГК, отриманий з тунця методом холодної екстракції. «Золоті рибки Солгар» ма ють Приємний смак, що не містять цукри, СОЛІ, Крохмаль, дріжджів, клейковини, молочних компонентів або будь-якіх синтетичне добавок. Солодкий Присмак забезпечується за рахунок Додавання безпечного для емалі зубів ксіліту. «Золоті рибки Солгар" не залішають Присмак риби у роті.

Рекомендації относительно! Застосування: вжіваті дітям з 4 років по 2 капсули на день під час прийому їжі.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.