Facebook Pixel

Карнітин - нешкідливий жиросжигатель

Карнітин - нешкідливий жиросжигатель

Карнітин завжди прямує туди, де в даний момент в ньому існує велика необхідність, наприклад, під час фізичних навантажень - в м'язи. Додатковий прийом карнітину сприяє розщепленню жирів, що активно використовується спорстменов і бажаючими прискорити процес схуднення. Популярність комплексів з карнітином легко пояснюється, це абсолютно нешкідливу речовину, без будь-яких побічних ефектів.

Карнітин починає вироблятися людиною ще до його народження. Левокарітін потрапляє в яйцеклітину з спермотозоидов і активує генетичну можливість плода самостійно виробляти цю речовину, яке необхідно для подальшого росту плода. А потім воно використовується в процесі формування головного і спинного мозку, а також нервової системи.

Карнітин міститься в багатьох продуктах, але при термічній обробці речовина «губиться». Тому при необхідності збільшити вміст даної речовини в організмі, його приймають у вигляді таблеток або капсул. Купити карнітин можна в будь-якій зручній формі, з вибором допоможуть менеджери інтернет-магазину Biotus.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.