Facebook Pixel

Чому краще купувати гіалуронову кислоту Солгар?

Чому краще купувати гіалуронову кислоту Солгар?

Гіалуронова кислота міститься у високих концентраціях в сполучної і епітеліальної тканинах, а також в тканинах очного яблука. У фарміндустрії гілауроновой кислоту добувають з півнячого гребеня або штучно виготовляють в лабораторних умовах.

Застосовують гіалуронову кислоту при хворобах суглобів, таких як остеоартрит; в офтальмології - під час операцій з видалення катаракти та трансплантації рогівки; в пластичної хірургії - наповнювач для губ; для загоєння ран, опіків, виразок; для зволоження шкіри.

Гіалуронова кислота Солгар не містить консервантів, штучних барвників, глютену, казеїну, сої. Відрізняється якістю і більш ефективною дією в порівнянні з аналогічними показниками продукції інших брендів (оцінка 4,5 за 5-бальною шкалою). Згідно з даними опитувань, що проводилися протягом 5 років, люди, що вживають гіалуронову кислоту Солгар, домоглися істотного поліпшення стану здоров'я і зовнішнього вигляду.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.