Facebook Pixel

Коензим Q10 Солгар - унікальний препарат високої якості

Коензим Q10 Солгар - унікальний препарат високої якості

Коензим Q10 (кофермент, убіхінон) є дуже важливим для стану шкіри. Його нестача призводить до прояву ознак старіння шкіри: зморшки, пігментні плями і т.д.

Проблема нестачі коензиму Q10 виникає у всіх, він просто з роками виробляється все менше і менше, і його нестача відразу ж відбивається на стані шкіри.

Застосування коензиму Q10 ефективно в будь-якій формі. Найбільш зручна - вітамінні комплекси марки Солгар.

Коензим Q10 Солгар поверне вам молодість, підвищить опірність організму зовнішнім впливам. Прийом вітамінів А і Е в комплексі з коензіном Q10 посилить їх дію на організм.

Коензим Q10 сприяє насиченню клітин киснем, що підвищує їх активність. Прийом препарату додасть вам бадьорості і зменшить хронічну втому.

Препарат може знижувати частоту нападів стенокардії при ішемічній хворобі, допомагає знизити артеріальний тиск. Застосування настільки різноманітно, що коензим Q10 використовується навіть в стоматології (для зменшення кровоточивості ясен).

В асортименті інтернет-магазину Biotus ви знайдете унікальні препарати коензиму Q10 марки Солгар , наприклад вегетаріанський. Всі комплекси не мають протипоказань і побічних ефектів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.