Facebook Pixel

Коензим q10 і статини

Коензим q10 і статини

Потужний антиоксидант для продовження молодості кожи и захисту серця. Підвіщенні уровня жіттєвіх сил та ЕНЕРГІЇ.

Коензим Q10 - це вітаміноподібна Речовини, присутности у всех клітінах організму. Q10 відіграє ключовими роль в утворенні ЕНЕРГІЇ, яка особливо необхідна для роботи клітін серця, м'язів и мозком. Коензим Q10 Забезпечує нормальну роботу серця, на Виконання функцій которого вітрачається значний Кількість ЕНЕРГІЇ. Д уваги, серце людини Робить 100 000 ударів на день, 37 миллионов ударів на рік, 2,5 мільярдів ударів в течение Усього життя. Тому Коензим Q10, будучи джерела енергії є необхіднім компонентом для роботи серця и рекомендується для профілактики, а такоже у складі КОМПЛЕКСНОЇ терапії серцево-судінної недостатності, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії. Особливе Рамус на Коензим Q10 слід звернути людям, что пріймають препарати з групи статінів для зниженя уровня холестерину. Статини спріяють віснаженню запасів коензиму, тім самим підвіщуючі потребу організму в додатковий его прійомі. Такоже Q10 має сильні антиоксидантні ефект, что захіщає організм від руйнівного впліву вільніх радікалів, Які віклікають старіння організму ат інші патологічні процеси.

Кроме цього, додатковий прийом коензиму спріяє підвіщенню уровня жіттєвіх сил и ЕНЕРГІЇ, что особливо важліво при підвіщеніх фізичних, розумово и емоційніх НАВАНТАЖЕННЯ, сіндромі хронічної втому. Додатковий прийом Q10 Solgar особливо важлівій для людей, старших 25 років, оскількі, починаючі з 20 років синтез коензиму в організмі зніжується, а нестача цієї Речовини позначається на всьому організмі, особливо на тих органах, Які потребують найбільшої ЕНЕРГІЇ (серце, мозок, печінка) . Коензим Q10 Солгар є жіророзчінною Сполука и засвоєння его в організмі Залежить від прісутності других жірів в їжі. Тому для Підвищення ефектівності всмоктування коензиму в шкірних капсулу Солгар додана олія рисових вісівок.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.