Facebook Pixel

Переваги коензиму Q10 від компанії Солгар

Переваги коензиму Q10 від компанії Солгар

Коензим Q10 - це вітаміноподібна Речовини, присутности у всех клітінах організму. Коензим Q10 відіграє ключовими роль в утворенні ЕНЕРГІЇ, яка особливо необхідна для роботи клітін серця, м'язів и мозком. Цей антиоксидант Забезпечує нормальну роботу серця, на Виконання функцій которого вітрачається значний Кількість ЕНЕРГІЇ. Тому ця Речовини, будучи джерела енергії, є необхіднім компонентом роботи серця и рекомендується для профілактики, а такоже у складі КОМПЛЕКСНОЇ терапії серцево-судінної недостатності, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, артеріальної гіпертензії.

Ви можете спитати себе, чому спортсмени закінчують свою кар'єру так Швидко, чому Неможливо підкорюваті спортивні вершини в 40, 50 и более років? Тому що пік виробництва коензиму в організмі пріпадає на 20 років, а потім організм начинает СтрімКо его втрачати .... и ми звамі ПОЧИНАЄМО старіті. Нажаль, цею процес незворотній, но Ми можемо его затріматі, пріймаючі додатково антиоксиданти, и не даючі вільним радикалам кисня руйнувати наші Клітини.

Распределение Коензима  q10  в организме с годами

Распределение Коензима  q10  в организме с годами

У ЛЬВОВІ ТА мире вже давно люди (і особливо Професійні спортсмени) пріймають цею незамінній антиоксидант, щоб подовжіті повноцінне життя, сповнений ЕНЕРГІЇ и здров'я. У нашому пространстве, нажаль, ще мало спеціалістів з нутріцевтіків, мало лікарів, Які навчаюсь за кордоном або ж достаточно володіють англійською мовою для того, щоб читати про найновіші винаходи Світової науки в Галузі здоров'я. Та ми в нашому блозі намаємаося заповнити інформаційний вакуум Стосовно здорового харчування и біологісно активних добавок, для того щоб Ви починаєм процес продовження повноцінного здорового життя !!

Коэнзим Q10 Убихинол, Solgar, 100 мг, 50 жидких капсул

Коензим Q10 - це жіророзчінніц елемент, тому для его найкращого засвоєння, та патенти,, щоб в їжі були Присутні жири. Тому Солгар коензиму Q10 додана олія рисових вісівок. Альо Найкраще варіантом буде споживання цієї добавки разом з риб'ячий жиром.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.