Facebook Pixel

колоїдні мінерали

Коллоидные минералы

Отже, що таке колоїдні мінерали і «з чим їх їдять»

Колоїдний походить від іменника колоїд і далі від грец. kólla - «клей» і éidos - «вид» і мінерал (нім. Мineral або фр. minéral, від позднелат. (AES) minerale - руда). Визначення поняття мінералу В. І. Вернадський в 1908 р сформулював так: "Мінерали ми будемо називати продукти хімічних реакцій, що минули природним шляхом в земній корі".

Колоїдні мінерали - це групи молекул мінералів, утримуваних разом особливими електричними властивостями, диспергованих або зважених в рідини. Вони не збираються на дні пляшки, а рівномірно розподіляються у воді.

Колоїдні мінерали здатні зберігати свою індивідуальність, будучи «зваженими» в воді.

Мінерали - це основні будівельні блоки нашого тіла. На жаль, організм не може самостійно виробляти мінерали. Та ж невтішна ситуація і з продуктами харчування - мінералів і корисних мікро і макроелементів дуже мало через бідність грунту і недотримання правильної ротації сільськогосподарських культур. Тому і виникла необхідність приймати колоїдні мінерали для поповнення будівельних блоків здоров'я.

Заворушення і хвороби виникають через нестачу вітамінів, стверджує Марі-Франс Мюллер, доктор медичних наук. Однак зазвичай люди не усвідомлюють, що вітаміни контролюють засвоєння мінералів організмом, а за відсутності мінералів вони не виконують ніяких функцій. При нестачі вітамінів система може використовувати мінерали в деякій мірі, але при їх відсутності - вітаміни марні.

хвороби виникають через нестачу вітамінів

Продукти, що містять мінерали

Всі мінеральні елементи в залежності від їх змісту в нашому організмі і їжі прийнято розділяти на мікроелементи (вміст яких в живих організмах складає менше 0,001%) і макроелементи (вміст яких в живих організмах складає більше 0,001%).

  1. Мікроелементи - денна необхідність становить тисячні частки грама. Але брак такої скромної норми може застопорити багатоетапний і складний механізм організму. Одні з важливих представників групи мікроелементів:

Денна доза, мг

Залізо

10 мг

цинк

10 мг

йод

100-150 мг

фтор

3мг

  1. Макроелементи - потрібно більше 200 мг на добу.

Щоденна норма, гр

кальцій

1

фосфор

1,5

магній

3-5 гр

натрій

не більше 5 гр

калій

3,5 гр

Важливий правильний баланс елементів: дефіцит того чи іншого елемента (особливо декількох відразу) неминуче веде до «страйку» налагоджених функцій організму.

Деякі стану, пов'язані з дефіцитом або надлишком елементів

Сімпотоми і стану

Дефіцит або необхідність

дисбактеріоз

цинк

погане травлення

Хром, цинк

Надлишкова вага

Хром, Марганець, Цинк

Підвищений рівень цукру в крові

Хром, Марганець, Цинк, Магній

Випадання волосся

Цинк, Селен, Кремній

Поганий ріст волосся і нігтів

Цинк, Селен, Кремній, Магній

Угри

Хром, Селен, Цинк

шкірні алергії

Селен, Цинк

Стомлюваність, передчасна сивина, раптова метеозалежність

кальцій

депресія

магній

Цікаво, що ознаки надлишку фосфору схожі на симптоми недостатності кальцію : м'язові судоми, заціпеніння, втрата свідомості. Перед прийомом мінералів обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем, бажано попередньо здати аналізи крові для чіткої картини.

Цікаво, що ознаки надлишку фосфору схожі на симптоми недостатності кальцію

Продукти, що містять достатню кількість мінералів:

натрій

Максимальну добову кількість солі - 6 грамів - можна отримати:

  • 140 г солоного оселедця
  • 400 г сиру
  • 500-600 г хліба

кальцій

Один з найбільш важливих хімічних елементів для людського організму, засвоюється тільки з вітаміном Д. Можна отримати з:

продукти

Міліграми на 100 г

Насіння маку і кунжуту

1500

тверді сири

1000

Висівки з пшениці

950

Насіння соняшника

367

вишня

309

калій

Чорний чай

2500

Кава і какао

1600

Квасоля, в'ялену абрикос

1100

ламінарія

970

магній

Висівки пшениці

611

насіння гарбуза

534

какао

476

горіхи

300

фосфор

Висівки пшениці

1276

насіння гарбуза

тисячу сто сорок чотири

насіння соняшнику

837

цинк

устриці

60

Висівки пшениці

16

яловичина

10

Насіння кунжуту і гарбуза

7,5

Курінна печінку

6,6

Залізо

сушені боровики

30

Устриці і мідії

25

свиняча печінка

20

ламінарія

17

Йодом забезпечать ламінарія і молоко, фтором - різні види чаю і морепродукти.

Колоїдні мінерали мають 90-98 відсотків «всмоктування», через їх малого розміру часток і негативного заряду. Це в 2,5 рази більше ніж хелатні мінерали і в 10 разів більше, ніж неорганічні. Колоїдні мінерали можуть бути тільки в рідкому вигляді і в дуже маленьких тільцях, в 7000 разів менше, ніж червоне кров'яне тільце, еритроцит. Кожна частинка негативно заряджена, а покриття кишечника заряджене позитивно, і утворюється електромагнітне поле, яке концентрує мінерали у стінок кишечника. Все це, разом узяте, дає нам 98 відсотків засвоєння.

Види колоїдних мінералів, які можна придбати на iherb, boitus і інших сайтах:

Колоїдні мінерали NOW - це приємна на смак суміш, що складається з водорозчинних мінералів з високою здатністю всмоктуватися, отриманих з відкладень доісторичних рослин в штаті Юта. Ці колоїдні мінерали утворилися багато століть назад, коли вони стали частиною живих рослин, фруктів і овочів тієї епохи. Ці мікроелементи допомогли сформувати рослинність, яка сприяла яскравого життя, що процвітала на цій планеті. Кожна денна порція містить величезну кількість природних мінералів, які важко отримати з сучасної їжі.

Колоїдні мінерали NSP - містять концентрований комплекс з 74 (макро- і мікроелементів), які отримані з води Великого Соляного Озера (штат Юта, США) шляхом спеціальної технології.

У найбільшій кількості містяться магній, залізо, селен, марганець, хром, натрій, цинк.

Особливий інтерес викликає наявність у складі колоїдних мінералів фульвових кислоти. Це комплекс гумінових речовин, які переводять мінеральні речовини в хелатні сполуки, що підвищує їх засвоюваність.

У формулі присутній сік ягід Асаи (бразильська віагра, амазонський виноград, золото амазонки), які викликали «бум здоров'я» в усьому світі, а також екстракт шкірки винограду, що містить флавоноїди. У ягодах Асаи містяться різні біологічно активні речовини, вітаміни, мікроелементи, стерини і антиоксиданти (флавоноїди, ціанідин).

У 30 мл міститься: 0,28 мг заліза (2,8% АСП), 0,18 мг кремнію (0,6% АСП), 4 мкг селену (6% АСП) та 0,085 мкг срібла (0,25% АСП) .

7 причин приймати колоїдні мінерали

  1. Поліпшите загальний стан здоров'я
  2. Допоможете боротися із застудою, грипом і іншими захворюваннями
  3. Зміцніть вашу імунну систему
  4. Підвищите активність і рівень енергії
  5. Поліпшите здоров'я шкіри
  6. Легко засвоюються організмом
  7. Відмінний спосіб доставки мінералів вибагливим їдоках або алергікам

Побічні ефекти

Колоїдний метод надання корисних мінералів гідний дослідження, але безліч вимог до них, наприклад, щоб вони мали 98% -ве поглинання - є необгрунтованим. Також комплекси, які, як стверджують, містять 70 або більше мінералів, можуть містити отруйні речовини, наприклад алюміній і ртуть. Що стосується бензоату натрію, то тут нападки голослівні. Деякі виробники даний елемент виділяють і синтезують з лохини.

Вагітність і годування грудьми - можливо безпечно. Але будьте обережні в прийомі через побоювання, що деякі продукти можуть містити метали. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Гемохроматоз (занадто багато заліза в організмі) - це спадкове захворювання. Прийом колоїдних мінералів може погіршити його.

Хвороба Вільсона (нездатність організму засвоювати мідь) - є спадковим. Вживання колоїдних мінералів може нашкодити.

І, хоч колоїдні мінерали мають давню історію використання в якості лікарських засобів (наприклад, в 19 столітті колоїдним сріблом лікували безліч захворювань - від застуди до гінекологічних захворювань), то в 20 столітті, з винаходом і виробництвом антибіотиків, деякі вчені заговорили про існуючий потенціал шкоди . Не заперечуючи при цьому, що «срібні продукти» корисні як бактерицидні засоби.

Категорії колоїдних мінералів:

  1. Колоїдне срібло
  2. гидрозолей срібла
  3. мінерали рідкі

Що таке колоїдне срібло

Колоїдне срібло - суспензія найдрібніших заряджених частинок в дистильованої воді. Для виготовлення колоїдного срібла застосовується електромагнітний заряд, який розчиняє частинки срібла в воді, таким чином виходить розчин. У ньому міститься срібло найвищої проби, розмір таких часток близько 0,005-0,015 мкм.

Колоїдне срібло не містить в своєму складі додаткових барвників, стабілізаторів і інших хімічних інгредієнтів. Включення білкових з'єднань до складу срібла зробило його безпечним для тканин людського організму.

У ХХ ст. було, нарешті, офіційно визнано, що срібло можна віднести до групи антибактеріальних і антимікробних металів. Велика робота в цьому напрямку була проведена академіком Кульської Л.А. і доктором Г. Марграфом

Н.е. Бойкова, кандидат медичних наук, стверджує, що на відміну від антибіотиків, срібло ефективно вбиває мікроорганізми всіх основних типів: грампозитивні та грамнегативні бактерії, спороутворюючі бактерії, гриби / дріжджі, віруси і протозойні паразити.

Корисні властивості колоїдного срібла

  1. антибактеріальний ефект
  2. противірусний ефект
  3. протигрибковий ефект
  4. Позитивний вплив на порожнину рота
  5. Загоєння ран і опіків
  6. Вплив на здоров'я придаткових пазух носа

Застосування колоїдного срібла при:

  • фолікулярну ангіну;
  • грипі;
  • захворюваннях шлунково-кишкового тракту;
  • стоматиті;
  • інфекційних захворюваннях вуха, горла, носа;
  • при циститі;
  • уретриті;
  • різних шкірних захворюваннях;
  • ефективний засіб в офтальмологічній практиці;
  • при опіках різного ступеня тяжкості;
  • вбиває дуже небезпечну бактерію - Pseudomonas aeruginosa.

Протипоказання і побічні ефекти колоїдного срібла

Максимальна загальна добова доза срібла не повинна перевищувати 14 мкг / кг. Ні в якому разі не слід приймати більше, ніж вказано на етикетці використовуваного препарату. У рідкісних випадках підвищення вмісту срібла в шкірних покривах може призводити до незворотного фарбування шкіри в синювато-сірий колір - аргіроз. У більшості зареєстрованих випадків цього захворювання фігурували солі срібла домашнього виробництва, а не колоїдне срібло.

Побічні ефекти можуть проявлятися при індивідуальній непереносимості препаратів срібла. Також на початку застосування препаратів на основі срібла може наступити тимчасове погіршення самопочуття, або можуть проявитися місцеві шкірні реакції.

Такі явища обумовлені інтоксикацією організму продуктами розпаду, що утворюються в результаті масової загибелі патогенних мікроорганізмів. Щоб уникнути даних побічних ефектів, необхідно пити побільше води і додатково приймати який-небудь детоксикант.

Такі явища обумовлені інтоксикацією організму продуктами розпаду

До протипоказань колоїдного срібла можна віднести такі фактори як:

  • індивідуальна непереносимість компонентів,
  • вагітність,
  • годування грудьми.

Чудодійні властивості колоїдного срібла завоювали серйозну увагу і в лікуванні ракових захворювань. Британські дослідники повідомили, що частинки срібла також дієві в знищенні ракових клітин певного виду, як і метод хіміотерапії, але з незначними побічними ефектами.

Дослідники з Університету Лідса провели ряд лабораторних випробувань, в ході яких піддавали ракові клітини раку грудей і кишечника впливу різних хімічних речовин на основі срібла, протягом шести днів.

Результати показали, що ці срібні компоненти надали "такий же ефект, як і Cisplatin" в боротьбі з раковими клітинами, не викликаючи при цьому сильних побічних дій.

Головний автор роботи доктор Шарлотта Вілланс (Charlotte Willans), планує в наступному році докладно розглянути, яке срібло впливає на ракові і на здорові клітини організму і чи зможе воно стати безпечним і ефективним новим протиракову ліками.

Вілланс зазначила: "Це, безсумнівно, чудове відкриття, хоча в майбутньому нас чекає ще багато роботи. Отримані результати дають нам можливість претендувати на субсидії для здійснення подальших досліджень, які можуть привести до створення дешевої, менш токсичною альтернативі ліків від раку, які використовуються в медицині сьогодні ".

Також Колоїдне Срібло можна наносити безпосередньо на порізи, садна, відкриті рани, використовувати при екземі, подразненнях шкіри, акне (прищах), укусах комах. При опіках срібло прискорює загоєння, зменшує рубці і знімає запалення.

Успішними результатами колоїдне срібло може похвалитися і в лікування екземи.

Під час спалаху екземи шкіра втрачає жири і масла, так що шкіра висихає і більше не захищає від інфекції або подразнюючих речовин. Колоїдне срібло допомагає запустити захисні «правильні» функції організму, починаючи протистояти згубним факторів.

Прекрасні відгуки пацієнтів заслуговує лікування від поширеної і неприємної хвороби - герпесу. Колоїдне срібло ефективно по відношенню до всіх відомих вірусів герпесу, близько 650 видів бактерій і грибків. Потрапляючи в організм, позитивно заряджені іони колоїдного срібла, вбудовуються в структуру білків, які оточують вірус. Це призводить до того, що вірус стає нездатний відтворити собі подібні частинки. [ix]

Колоїдне срібло ефективно по відношенню до всіх відомих вірусів герпесу

Широко застосовують колоїдне срібло і у ветеринарній медицині. Успішні результати лікування тварин при глистах, гастроентеритах, дизентерії - застосування колоїдного срібла всередину, а при ендометритах, маститі, сепсисі і гемоспорідіозах - внутрішньовенно.

Широко застосовують колоїдне срібло і у ветеринарній медицині

Форма випуску препаратів, як правило - концентрований розчин, який найчастіше потрібна розбавляти водою, а також гель - абсорбент. [x]

  Побутове застосування срібла (срібною води)

- консервування напоїв.
- знезараження питної води.
- замочування насіння перед посадкою
- полив кімнатних рослин
- тривале (до 23 тижнів) збереження зрізаних квітів.
- дезінфекція посуду, овочів, фруктів.
- дезінфекція білизни, раковин, ванн, санвузлів.

Слід пам'ятати, що курс лікування колоїдним сріблом не повинен перевищувати 14 днів. Крім цього, протягом всього періоду лікування сріблом необхідно приймати пробіотики, щоб підтримати правильний баланс мікрофлори організму. Також слід переконатися, що ви приймаєте якісне колоїдне срібло, а дешеві продукти, такі як срібний протеїн або іонну срібло. Надмірний прийом дешевих аналогів може викликати необоротний стан, які ми вже згадували раніше, Аргирия.

На сайті компанії Біотус Ви маєте можливість купити колоїдні мінерали і колоїдне срібло в Україні різних, але тільки якісних і сертифікованих виробників в різних формах випуску (рідина, капсули, мазь, спрей, таблетки).

Кальцій Магній + Д3


Кальцій Магній + Д3, Calcium Magnesium Vitamin D3, Solgar, смак чорниці, 473 мл.

1 столову ложку (15 мл) в день з їжею або за приписом лікаря

гидрозолей срібла


Гидрозолей срібла (колоїдне срібло), Silver Sol, Now Foods, 237 мл

1 чайна ложка 1-3 рази на день.

Не застосовувати препарат дітям до 4-х років.

Для визначення дитячої дози звернутися до лікаря.

Мультивітамінний та мінеральний комплекс


Мультивітамінний та мінеральний комплекс, Women's Active Metabolism, для жінок, 21st Century, 50 таб.

1 таблетка щодня з їжею або за рекомендаціями лікаря

Гидрозолей срібла спрей


Гидрозолей срібла спрей, колоїдне срібло, Silver Sol, Now Foods, 118 мл

За 6 розпилень від 1 до 3 разів на день.

Для визначення дитячої дози зверніться до лікаря

Мазь з колоїдним сріблом


Мазь з колоїдним сріблом, Colloidal Silver Salve, Heritage Products, 60 г

Нанесіть тонким шаром на шкіру і дайте висохнути. При необхідності повторити.

Колоїдне срібло гель


Колоїдне срібло гель, Sovereign Silver, 29 мл

Очистити уражену область і нанести рясний шар для першої допомоги. накласти пов'язку. Повторити 3 рази в день. Для чутливої шкіри.

Колоїдні мінерали з малиною


Колоїдні мінерали з малиною, Colloidal Minerals, Now Foods, 946 мл.

2 столові ложки в день розвести з водою або з соком.

Колоїдне срібло, Colloidal Silver,


Колоїдне срібло, Colloidal Silver, Source Naturals, Wellness, спрей, 10 PPM, 59.14 мл.

Дорослим: від 1 до 4 розпилень в день. Не більше 10 днів.

Дітям: від 1 до 2 розпилень в день.

Дозування І ЗАСТОСУВАННЯ

Колоїдне срібло застосовується в нерозведеному вигляді для нанесення на відкриті рани, незагойні виразки, уражені ділянки шкіри при екземі, ускладненому псоріазі, демодекозе та інших ураженнях шкірних покривів.

  • При кон'юнктивітах - по 1-2 краплі в кожне око на ніч.
  • Для інгаляцій, промивань, зрошень, інстиляцій - по 2 столові ложки на 1 літр дистильованої або свіжо кип'яченої води.
  • Для знезараження води: 2 столові ложки на 3,8 літра води. Струсити. Почекати 5-8 хвилин. Ще раз струснути і пити після відстоювання протягом 5-10 хвилин.
Зміст
  • Отже, що таке колоїдні мінерали і «з чим їх їдять»
  • Продукти, що містять мінерали
  • Продукти, що містять достатню кількість мінералів:
  • Види колоїдних мінералів, які можна придбати на iherb, boitus і інших сайтах:
  • Побічні ефекти
  • Що таке колоїдне срібло
  • Застосування колоїдного срібла при:
  • Протипоказання і побічні ефекти колоїдного срібла
  • До протипоказань колоїдного срібла можна віднести такі фактори як:
  • Побутове застосування срібла (срібною води)
  • Дозування І ЗАСТОСУВАННЯ
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.