Facebook Pixel

Кому необхідно додатково приймати вітамін В6?

Кому необхідно додатково приймати вітамін В6?

Купити комплекс вітамінів з В6 варто наступним категоріям людей:

  • вагітним
  • Людям, які приймають ліки зі стероїдами
  • Жінкам, які приймають протизаплідні засоби (або ліки з вмістом естрагону)
  • Жінкам в два останні тижні передменструального циклу
  • бажаючим схуднути
  • Підліткам з проблемною шкірою: вугрі, підвищеною жирністю шкіри

Якщо ви є противником прийому вітамінів в таблетках і сиропах, то вам обов'язково стане в нагоді перелік продуктів, за допомогою яких ви зможете підвищити рівень вітаміну В6 в своєму організмі.

Дріжджі, печінка, нирки, серце, проросла пшениця (також зерна злакових, висівки), шпинат, картопля, патока, банани, свинина, капуста, морква, квасоля, риба, устриці, молоко і молочні продукти, печінка тріски, яйця.

Слід пам'ятати, якщо у вас вже з'явилися ознаки дефіциту вітаміну В6, то, швидше за все швидко заповнити його тільки з продуктів харчування не вийде, проконсультуйтеся з лікарем, можливо, вам все-таки варто почати прийом спеціальних препаратів і вітамінних комплексів.

Симптомами нестачі вітаміну В6 є: зниження апетиту, нудота (і блювота), дратівливість, зниження реакцій, поганий сон і безсоння, підвищена тривожність, судоми, депресія, метеоризм, затримка росту у дітей, камені в нирках, стоматит і кон'юнктивіти.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.