Facebook Pixel

ламінарія

ламінарія

застосування ламінарії

  • Атеросклероз. Для боротьби з даним захворюванням використовується відвар з сухого листя ламінарії.
  • Дефіцит йоду. Препарати з ламінарії, а також сама водорість практично в будь-якому вигляді. У 2-х столових ложках міститься добова доза йоду, необхідна людині.
  • Загальне зміцнення організму. Ефективними будуть інгаляції. Розчин готується на основі порошку.
  • Косметичні процедури для шкіри. Спалюємо жирові відкладення і омолоджуємо шкірні покриви за допомогою обгортань. Обгортанням можна проводити за допомогою листя або порошку.
  • Відновлення для волосся. Маски для волосся готуються на основі порошку з листя ламінарії.
  • Профілактика онкологічних захворювань і очищення організму. Ефективними є харчові добавки і таблетки з ламінарії, а також сухий порошок.
  • Гінекологія. При підготовці до пологів, а також різним внутрішньоматкових втручань використовуються препарати з сухих стебел водорості.

Самим чудовим у використанні даної чудодійною водорості є дуже обмежена кількість протипоказань. До них можна віднести підвищену чутливість до йоду, нефрит, фурункульоз, гострий стан захворювань травної системи і вагітність.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.