Facebook Pixel

Лецитин допоможе поліпшити самопочуття і зовнішній вигляд

Лецитин допоможе поліпшити самопочуття і зовнішній вигляд

Лецитин - це складне з'єднання при розщепленні утворює жирні кислоти і холін. Дана речовина є гепатопротектором, а також застосовується при боротьбі з підвищеним холестерином, а також при неврологічних і психологічних захворюваннях.

Лецитин часто зустрічається в складі засобів по догляду за волоссям. Готові шампуні, бальзами, кондиціонери і емульсії можна замінити масками для волосся, до складу яких входить лецитин. Ви можете комбінувати препарат з різними елементами, виходячи з вашого типу волосся. Додайте лецитин в ваш улюблений (і головне ефективний) бальзам для волосся, тим самим підсиливши і поліпшивши його дію.

Допоможуть поліпшити ваше самопочуття і стан волосся препарати від провідних світових марок: Now Foods, Solgar, Source Naturals і інші. Приймаються капсули і гранули в якості харчової добавки.

Замовити лецитин в інтернет-магазині Biotus можна з доставкою в будь-яке місто України.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.