Facebook Pixel

Лікарські форми препарату Самбукол

Лікарські форми препарату Самбукол

Стандартизований екстракт бузини чорної (E.Ex.) - це основний компонент різних лікарських формСамбукола . Самбукол на основі екстракту бузини чорної у формі сиропу (Sambucol Black Elderberry Syrup) (В.Є.) містить 38% E.Ex., глюкозу, екстракт малини, лимонну кислоту і мед. Самбукол активний захист (Sambucol Active Defence) (А.D.), відомий в США під ім'ям Формула імунної системи (Immune System Formula), також містить 38% E.Ex., глюкозу, екстракт малини, лимонну кислоту, мед, Echinacea angustifolia , Echinacea purpurea, прополіс, аскорбінову кислоту і глюконат цинку. Самбукол для дітей (Sambucol for Kids) містить половину дози E.Ex. (19%), яка використовується в інших видах препарату, а також глюкозу, екстракт малини, лимонну кислоту, E. angustifolia, E. purpurea і прополіс.

Зміст антоцианина в різних видах препарату Самбукола визначали методом вимірювання абсорбції при довжині хвилі 526 нм (не менше 0,6 для В.Є., А.D. і 0,3 для Самбукола для дітей).

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.