Facebook Pixel

Кращі вітаміни для вагітних

Кращі вітаміни для вагітних

Кращі вітаміни для вагітних

Вважається, що здорове і збалансоване харчування - кращий спосіб отримати всі необхідні вітаміни і мінерали, але навіть в цьому випадку вам може не вистачати ключових поживних речовин. Особливо це стосується вагітних жінок. Якщо ви вагітні або плануєте зачаття вітаміни для вагітних допоможуть вам заповнити вітамінні «прогалини» і виносити здорового малюка.

Чим же вітаміни для вагітних відрізняються від інших вітамінно-мінеральних комплексів? По-перше, вони містять більшу кількість фолієвої кислоти і заліза. Фолієва кислота (вітамін групи В) сприяє запобіганню виникнення дефектів нервової трубки плода (серйозних патологій головного та спинного мозку). Залізо запобігає розвитку анемії у дитини.

По-друге, результати досліджень показують, що прийом вітамінів під час вагітності знижує ризик народження дитини з низькою вагою.

Наступними за ступенем важливості елементами, особливо в третьому триместрі, є кальцій і вітамін Д3. Саме в цей період розвиваються кістки дитини.

Який бренд вибрати?

Існує величезна кількість брендів, проте при виборі зверніть увагу на склад і дозування вітамінів і мінералів. Вітаміни для вагітних обов'язково повинні містити:

Фолієву кислоту - 400-800 мкг

Кальцій - мінімум 250 мг

Залізо - 30 мг

Вітамін С - мінімум 50 мг

Цинк - 15 мг

Мідь - 2 мг

Вітамін В6 - мінімум 10 мг

Вітамін Д - 400 МО

Також до складу вітамінів для вагітних можуть входити інші вітаміни групи В, жиророзчинні вітаміни А, Е і К, магній, мікроелементи селен, молібден, хром, екстракти трав, ферменти, пробіотики. Ми рекомендуємо вітамінні комплекси Rainbow Light , як найповніші і містять максимальну кількість корисних для вагітної і годуючої жінки елементів. При вагітності жінка часто відчуває ранкову нудоту і нездужання, відсутність апетиту - з цією проблемою допоможе впорається корінь імбиру, що міститься в даному комплексі.

Щоб полегшити і поліпшити травлення вітамінний комплекс містить ферменти: протеазу, амілазу, ліпазу, целлюлазу і живі культури прибутків.

Зазвичай вітаміни для вагітних не містять омега 3 жирних кислот, які дуже важливі для розвитку головного мозку дитини. Якщо в ваш раціон не входить риба і / або інші продукти, що містять омега 3, варто подумати про поповненні цієї прогалини.

Пам'ятайте - вітаміни для вагітних є лише доповненням здорової дієти, але не замінюють її.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.