Facebook Pixel

Кращі вітаміни для сухої шкіри

Кращі вітаміни для сухої шкіри

Догляд за шкірою обличчя особливо важливий і вимагає особливої уваги. Звичайно, кожна дівчина доглядає за собою, але як правило це обмежується умиванням і нанесенням живильного крему для обличчя. Але для більшості цього мало.

 

На різних жіночих форумах часто зустрічається питання: як боротися з сухою шкірою? Через що шкіра стає сухою і лущиться? Як правило, така проблема з'являється, коли шкіра недостатньо зволожена і вашим клітинам не вистачає живлення. Тоді вона втрачає свою природну еластичність, м'якість, стає сухою і лущиться.

Якщо вчасно не звернути на це увагу, то на шкірі будуть з'являтися мікротріщини, які часто супроводжуються сверблячкою, роздратуванням і навіть печіння і болем.

В цьому випадку вітаміни приходять на допомогу , адже саме вони допоможуть відновити необхідний баланс всього організму і зокрема шкіри обличчя. Саме шкіра в першу чергу сигналізує про нестачу поживних речовин у вашому організмі або про хвороби, що насувається.

Якщо ви помітили, що шкіра стає сухою, то швидше за все їй не вистачає таких вітамінів як А, В, С і Е.

 

Вітаміни А і В є найнеобхіднішими компонентами для живлення і зволоження шкіри обличчя. Вітамін А, також відомий як ретинол, грає важливу роль в підтримці загального здоров'я організму, в тому числі здоров'я шкіри обличчя. Комплекс вітамінів В має антиоксидантні властивості і сприяє правильному формуванню і оновленню клітин, особливо клітин шкіри.

Вітамін С необхідний організму для відновлення і формування тканин. Він активізує вироблення колагену , необхідного компонента для формування нових, молодих клітин шкіри.

 

Вітамін Е є жиророзчинних вітаміном і може застосовуватися як ефективне доповнення до зволожуючого крему для сухої шкіри.

 

Є також комплекси вітамінів, які допоможуть вам зробити вашу шкіру знову м'якою і сяючою.

Щоденний комплекс вітамінів від Now Foods заповнить щоденний запас поживних речовин і вітамінів. Адже містить в собі денну норму вітамінів, мінералів та інших поживних речовин.

Мультивітаміни від Nature's Way, Alive, завдяки комплексу вітамінів С, D, Е, К і групи В, допоможуть шкірі завжди залишатися в ідеальному стані. А також допоможуть вашому організму протистояти зовнішніх подразників.

 

Суха шкіра говорить про брак вітамінів і мікроелементів, які так потрібні нашому організму. А тому необхідно своєчасно вжити особливих заходів для відновлення вітамінного балансу, щоб не спричинити за собою більш серйозні наслідки, які пов'язані з функціональністю всіх органів людини.

Бережіть себе і не запускайте навіть незначні захворювання!





Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.