Facebook Pixel

Масло криля або риб'ячий жир - Що корисніше?

Масло криля або риб'ячий жир - Що корисніше?

Масло криля , як і риб'ячий жир, містить обидві омега 3 жирні ейкозапентановую кислоту (EPA) і докозагексановую кислоту (DHA), але вони знаходяться в абсолютно іншій формі. У риб'ячому жирі омега-3 жирні кислоти знаходяться в формі тригліцеридів в той час як в маслі криля - в подвійній структурі фосфоліпідів. (Жири в наших власних клітинних стінок знаходяться в формі фосфоліпідів). В добавок до EPA і фосфаліпідов жир криля містить астаксантин - надзвичайно потужний антиоксидант. Фосфолипидная структура ЕПК і ДГК в жирі криля робить їх набагато більш засвоєними і дозволяє набагато легше входити в мітохондрії і клітинне ядро. На додаток до EPA і DHA масло криля містить фосфатидилхолін, потужне джерело стресостійкість холіну, який діє в якості природного емульгатора.

Масло криля містить вітамін Е, А, вітамін D і кантаксантин, який, як і астаксантин, є потужним антиоксидантом. Антиоксидантний потенції масла криля в 48 разів перевищує потенціал риб'ячого жиру.

Астаксантин забезпечує чудовий захист від світла і УФ-індукованого ушкодження шкіри.

Ряд досліджень показали, що масло криля є надзвичайно ефективним у зниженні рівня холестерину ЛПНЩ, і підвищення ЛПВЩ-холестерину, і зниження рівня цукру в крові. Було показано, щоб він ефективний при лікуванні болю і запалення від ревматоїдного артриту і болю в цілому. Одне велике дослідження показало, що масло криля має величезні переваги в плані зниження симптомів ПМС. У всіх дослідженнях масло криля порівнювали з риб'ячим жиром, а не тільки з пласебо.

Через швидке всмоктування олії криля і високий вміст в ньому антиоксидантів, практично ніколи не буває відрижки і поганого присмаку в роті, що може відбуватися при прийомі риб'ячого жиру.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.