Facebook Pixel

Чи може кислотний рефлюкс спричинити серцебиття?

Чи може кислотний рефлюкс спричинити серцебиття?

Серцебиття може викликати відчуття тріпотіння в грудях або відчуття пропущеного удару. Ви також можете відчувати, що ваше серце б'ється занадто швидко або качає сильніше, ніж зазвичай. При ГЕРХ, ви можете іноді відчувати сором у грудях, що не те ж саме, що прискорене серцебиття. Деякі симптоми ГЕРХ можуть викликати серцебиття, такі як попадання повітря в стравохід.; span>

Продукти та можливі причини серцебиття включають:

-кофеїн та нікотин;

-стрес;

-гормональні зміни;

-деякі ліки, які містять стимулятори, такі як ліки від кашлю та застуди, пориступ астми

Фактори ризику серцебиття:

-серцевий напад в анамнезі

ГЕРХ не є прямою причиною серцебиття.

Лікар проводить медичний огляд, який буде включати прослуховування вашого серця за допомогою стетоскопа, оглянути щитовидну залозу, щоб виключити припухлість.

Вам також може знадобитися один або кілька наступних неінвазивних тестів:

Електрокардіограма (ЕКГ)

Під час цього тесту ваш лікар запише електричні імпульси вашого серця і відстежить ваш серцевий ритм. -serif; font-size: small;'>Холтерівський монітор

Ваш лікар може попросити вас нести монітор Холтера, пристрій Яке записує ваш серцевий ритм протягом від 24 до 72 годин.

Для цього тесту ви будете використовувати портативний пристрій для запису ЕКГ. Після отримання результатів лікар може визначити, чи є у вас прискорене серцебиття.

Реєстратор подій

Ваш лікар може попросити вас використовувати реєстратор подій. Реєстратор подій може записувати ваше серцебиття на вимогу. Якщо ви відчуваєте серцебиття, ви можете натиснути кнопку на рекордері, щоб відстежити подію.

Ехокардіограма

Зміна способу життя, помірні фізичні навантаження і уникати тригерів, знизити споживання кофеїну. ; font-size: small;'>Зменшення стресів у повсякденному житті також може допомогти при прискореному серцебиття. -family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small;'>-щоденні регулярні заняття, такі як йога, медитація або легке або помірне фізичне навантаження, щоб збільшити кількість ендорфінів і зменшити дію стресів.

-уникайте дій, які викликають занепокоєння, коли це можливо.

Якщо ви починаєте відчувати  біль або сором'я   грудей, вам слід звернутися до лікаря. Серцебиття може бути ознакою серйозного серцевого захворювання. Ви не повинні ігнорувати його. sans-serif; Якщо у вас є член сім'ї, у якого були серцево-судинні захворювання, то це збільшує ризик серцевого нападу.

Зателефонуйте та зверніться до відділення невідкладної допомоги, якщо ви відчуваєте раптове, сильне серцебиття, яке супроводжується:

-плутаним диханням;

Що ви повинні зробити до зустрічі з лікарем? Font-size: small;'>Навіть якщо лікар у відділенні невідкладної допомоги визначить, що вам не потрібна невідкладна допомога, ви все одно повинні планувати відвідування свого лікаря з приводу прискореного серцебиття.

Перед призначенням лікаря, ви повинні зробити наступне:

-запишіть симптоми, які у вас виникають, коли ви їх відчуваєте;

-запишіть список ваших поточних ліків;

-запишіть питання, які у вас можуть виникнути до лікаря;     

- візьміть ці три списки із собою на зустріч.

Медичний огляд від  Дебори Уззерсун, PhD, RN,CRNA, 15 січня 2019 р. - Автор Келлі Хансен, RN, CMCN, CSA, CDP

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.