Facebook Pixel

Ми раді повідомити, що відкрито ще один Пункт видачі вітамінів BIOTUS, тепер в м. Одеса

Мы рады сообщить, что открыт еще один Пункт выдачи витаминов BIOTUS, теперь в г. Одесса.

Вже у жовтні одесити і гості міста матимуть змогу самостійно забирати свої замовлення, зроблені в інтернет-магазині і не переплачувати за послуги доставки.

 

Пункт видачі знаходиться за адресою:

ТЦ “Кристалл”, 1 поверх

вул. Середньофонтанська, 19г

м. Одеса

Графік роботи: пон-сб 9.00-20.00, нд 10.00-19.00

 

На честь відкриття нової точки BIOTUS дарує першим 100 клієнтам, які прийдуть забирати своє замовлення в Одесі, невеликий презент - упаковку захисних  медичних масок (10 шт). 

Нагадуємо, що сьогодні є можливість замовити вітаміни для підтримки і захисту організму від захворювання COVID - вітамін С, вітамін Д3, цинк, різні мультивітамінні комплекси. Також в наявності - медичні маски, санітайзери, експрес-тести на коронавірус.

Замовляйте вітаміни в інтернет-магазині, тисніть на кнопку “Самовивіз Одеса”. І замовлення вже їде до Вас!

Наші клієнти знають, що в пріоритеті BIOTUS - якісний підбір і швидка доставка вітамінів. Очікуйте нові точки видачі у містах України!

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.