Facebook Pixel

На що звернути увагу при виборі першої посуду для малюка?

На що звернути увагу при виборі першої посуду для малюка?

конструкція посуду

 

Після материнського молока в раціон малюка додають різні пюре, каші, а незабаром і супчики. Щоб дитині було зручно вчитися є і їжа не виливалася з посуду, варто вибирати глибокі тарілки. А більш старшим діткам цікавіше буде їсти з тарілки з декількома секціями. Так їжа виглядає привабливіше і для дитини це як гра - спочатку розкласти їжу по різним секціям, а потім з них їсти.

Домашня посуд для дитини повинна виглядати привабливо, саме тому при виборі радимо звернути увагу на яскраву, кольорову або з різними мультяшними картинками дитячий посуд. Вона допоможе вам зацікавити своє чадо і зробити веселіше сам процес прийому їжі.

На перших порах, коли дитина тільки вчиться їсти, вибирайте дитячу ложку з м'якого матеріалу - це може бути ложка з силіконовим краєм або повністю силіконова. Так можна уникнути пошкодження ясен дитини. малюкові буде зручно брати ложку самому, якщо вона буде з вигнутою ручкою.

Бажано не брати тарілку "на виріст", тут потрібно виходити з апетиту вашої дитини. Обсяг дитячої тарілки повинен відповідати порції, яку осилить ваш карапуз.

Дуже часто батьки вважають, що найкращою дитячою посудом є пластикова, але це помилка. Так, її головною перевагою є те, що вона легка, але краще вибирати термостійкі моделі і з подвійним дном. У такий посуд ви зможете наливати гаряче і не переживати, що в їжу потраплять хімікати через нагрівання.

Чашки і поїльника

 

Поільнічкі - це найкращий спосіб навчити дитину пити самостійно воду, чай або будь-яку іншу рідину. Це чашки із закритою кришкою і зручним носиком для пиття. Більшість моделей мають систему "непроливайка" (спеціальний клапан всередині чашки), що дозволяє забути про переживання "а раптом переверне". Поільнічкі зручні ще тим, що їх легко розбирати і мити. При виборі важливо звернути увагу на те, щоб був м'який носик, тоді малюк не зашкодить собі ясна і зуби.

 

матеріал

 

Посуд має бути безпечною для малюка і не виділяти токсичних елементів, коли в неї наливають / насипають їжу. Зазвичай дитячий посуд виготовляють з силікону (це різні еластомери) або з порцеляни та фаянсу. Вважається, що фарфор краще підходить для малюка, оскільки витримує будь-яку температуру і абсолютно безпечний для здоров'я. І якщо така тарілочка розіб'ється, то дитина не поранитися осколками, оскільки вони великі і не мають гострих країв.

 

Вдалого вам вибору дитячого посуду і приємного апетиту вашим малюкам!

Зміст
  • конструкція посуду
  • Чашки і поїльника
  • матеріал
  • Вдалого вам вибору дитячого посуду і приємного апетиту вашим малюкам!
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.