Facebook Pixel

Жувальні цукерки Natrol - альтернатива таблеткам?

Жувальні цукерки Natrol - альтернатива таблеткам?

Одним з досягнень компанії Natrol є випуск унікальних жувальних вітамінів для чоловіків, жінок і дітей. Вони замінять обридлі несмачні таблетки, які потрібно запивати рідиною. Замість цього вживаючи натуральні корисні жувальні цукерки ви будете отримувати не лише задоволення для себе, а й користь для вашого організму. У жувальну капсулу поміщається великий спектр вітамінів і інших корисних речовин. Незважаючи на те, що всі звикли до таблеткам, так як вони маленькі за формою і дешевше, капсулу все-таки легше ковтнути, а тим більше розжувати через її желатинової оболонки. Таблетки найчастіше бувають або несмачні, або з неприємно-кислим смаком і рідше можна зустріти таблетки, які поєднували в собі і корисні речовини, і приємний смак, і викликав інтерес у споживача.
До речі, один лікар опублікував статтю, в якій віддав перевагу жувальним цукеркам-вітамінам.

Важливо й те, що жувальні таблетки бувають різних смаків і видів, завдяки чому можна з легкістю змусити дитину їх вжити.

 

  1. Мультивітаміни для дітей - це корисні жувальні таблетки у вигляді мармеладок з різними смаками. Вони містять у собі весь спектр корисних вітамінів, який повинен отримувати дитина для повноцінного розвитку.   . Харчова добавка поповнить брак поживних речовин в організмі за рахунок таких вітамінів, як: вітамін А, який корисний для здоров'я очей, вітаміни B-6 і B-12, вітаміни С і Е для захисту від інфекцій, вітамін Д для зміцнення зубів і кісток, вітаміни С і D для підтримки імунітету.

  2. Мультивітаміни для вагітних - це натуральна харчова добавка, яка містить повний комплекс вітамінів, мінералів. Має велику різновид смаків. В одній жувальної капсулі зосереджено 26 фруктів і овочів, які підходять для щоденного вживання. У складі тільки органічні підсолоджувачі: фруктовий пектин і органічні фрукти; також фолієва кислота, вітаміни групи В, йод і цинк. Все це прекрасно насичує організм вагітної жінки і сприятиме нормальному розвитку дитини в утробі.

  3. Мультивітаміни для чоловіків - це жувальні цукерки зі смаком ягід, які містять необхідні вітаміни і мінерали. Вони допомагають підвищити тонус, стимулюють розумову і фізичну працездатність, сприяють підтримці нормальної роботи чоловічої статевої системи. Колись вони необхідні для підвищення активності, енергії, витривалості і швидкого відновлення після фізичних навантажень, вітаміни є хорошим захистом від раку передміхурової залози; стимулюють швидке зростання м'язів, дають енергію для занять спортом, зміцнюють імунітет.

  4. Мультивітаміни для жінок - комплекс вітамінів з натуральних фруктів і овочів. Він спеціально розроблений для жіночого організму, а саме для підняття життєвого тонусу, додання енергії і налагодженню загального стану здоров'я. Також мультивітаміни нормалізують гормональний фон, покращують роботу серцево-судинної системи, налагоджують обмін речовин, виводить токсини з організму, покращує стан молочних залоз і грудей, регулюють роботу сечової системи, зміцнюють кістки, стимулюють роботу мозку і захищають імунітет.

  5. мелатонін - це засіб надає снодійну вплив і допомагає розслабитися для швидкого засипання. Він сприяє поліпшенню сну, пам'яті, збільшує працездатність і допомагає зняти стрес і заспокоїти нервову систему.

  6. Жувальні цукерки для зміцнення волосся, нігтів і здоров'я шкіри - енергетична дієтична добавка, яка зміцнює волосся, шкіри та нігті. Цей комплекс вітамінів допомагає організм очистити від токсинів і шкідливих речовин, налагодити роботу печінки. Завдяки вітамінам С і Е, шкіра очищається від почервоніння і інший висипки., А трав'яні добавки підсилюють дію вітамінів і мінералів, які входять в даний комплекс.

Що ж, вибір за вами. Вживати жувальні корисні вітаміни, які буде приємно поглинати або обридлі несмачні гіркі пігулки. Роблячи вибір, не забудь проконсультуватися у лікаря.

Стаття написана штатним письменником Biotus.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.