Facebook Pixel

Наттокіназа - фермент для руйнування тромбів

Наттокіназа - фермент для руйнування тромбів

Наттокіназа за своїми властивостями нагадує основний фермент плазмін, який має унікальну властивість - здатність розчиняти фібрин, що сприяє руйнуванню і розчинення тромбів.

На що здатна наттокіназа :

  • підтримує зір
  • покращує надходження кисню до тканин
  • зменшує біль в суглобах і м'язах, збільшує щільність кісток
  • полегшує головний біль при мігрені
  • зменшує в'язкість лімфи (покращує дренажну функцію)

Даний фермент призначається лікарем при підвищеному холестерин в крові, після інсультів або серцевих нападів, а також при ішемічній хворобі серця, при діабеті. Препарат ефективний також при зниженні пам'яті або інтелекту, м'язової втоми, оніміння або поколювання в кистях або стопах.

Якщо порізи або рани довго не гояться, наттокіназа може прискорити процес одужання.

Сучасна фармацевтика здатна допомогти не тільки жити довше, але і зробити цю довге життя повноцінної. Зверніться до свого лікаря за консультацією і заходите в Біотус, щоб купити наттокіназу від провідних світових виробників.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.