Facebook Pixel

З чого розпочати свій день?

З чого розпочати свій день?

Перш ніж розпочати свій день, потрібно прокинутися. Після, крім ранкової зарядки, багато дієтологи радять випивати склянку води або води з лимоном, щоб дати організму остаточно прокинутися. Тільки через 20 хвилин можна приступати до сніданку. Крім цього існують і інші варіанти, ніж можна пробудити організм, якщо брати до уваги рідину. Так, чиста вода є одним з кращих варіантів почати свій день, але давайте розглянемо й інші варіанти. Завдяки таким напоям, обмін речовин прискорюється, виводяться токсини, шкіра стає зволоженою і вживана їжа легко засвоюється і перетравлюється. Але проста склянка води може швидко набриднути, тому можна додавати туди шматочок лимона, зелені, огірок або фрукти , щоб трохи додати вітамінів.

1. Вода з лимоном. Лимон - це пряме джерело вітаміну С. Крім того, що ви додасте його в звичайну воду, даний інгредієнт зробить вам корисний внесок в організм , а саме наситить корисними речовинами та пробудить вас після міцного сну.

2. Вода з яблучним оцтом
Вимовляючи слово “оцет” на нашій особі відразу виступає здивування. Так, правда, таке дивне поєднання води з яблучним оцтом. Але не все так не смачно. Було доведено, що яблучний оцет сприяє зниженню цукру в крові та допомагає забрати зайві кілограми. Також яблучний оцет розганяє метаболізм. Достатньо додати всього 1 ложку на склянку води.

3. Кокосова вода

З цим інгредієнтом потрібно бути обережним, оскільки він має у складі цукор. А ранок починати з солодкого не зовсім правильно, тому що може статися різкий стрибок цукру в крові. Але крім цього кокосова вода є хорошим варіантом корисної рідини перед початком сніданку, оскільки вона має безліч поживних речовин, мінералів та антиоксидантів. 4. Зелений чай

Про корисність цього продукту можна довго говорити. Він виконує не лише функцію схуднення, а й разом з цим очищає організм від токсинів, прискорює обмін речовин. Але деякі застерігають, що часте вживання зеленого чаю може нашкодити організму, вимивши не тільки шкідливі речовини з організму, але й торкнувшись корисних.

5. Овочеві соки Поживні речовини та вітаміни, які містяться в овочах сприяють підвищенню енергії, допомагають боротися зі втомою. Найкориснішими овочевими соками вважаються шпинатний, морквяний та томатний.

6. Сік алое Всім відомо, що сік з алое живить і зволожує шкіру, захищає від сонця і усуває проблеми зі шлунком. Також воно має протизапальну дію в кишечнику та шлунку.

7. Сік з ягодами годжі
Цей суперфуд насичений багатьма вітамінами, мінералами та амінокислотами.
Вживання соку з ягід годжі підвищує енергію, мозкову діяльність, знижує стрес і бореться зі втомою.

8. Імбирний чай
Імбір є засобом, що сприяє зниженню ваги, виведенню токсинів з організму, лікуванню застуд і поліпшенню роботи кишківника.

9. Томатний сік
Дарма ми в дитинстві не любили томатний сік, тому що в ньому зосереджені вітаміни А, В, С, Е, РР, мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, хлор, фосфор, залізо, кобальт, хром, цинк, марганець, бор, йод та мідь. Справді, помідори - це дуже корисний овоч, який регулює роботу серця, очищує кров, звужує судини і допомагає усунути наслідки від алкоголю.

Які напої не слід вживати?
Це напої, що містять соду, алкоголь, каву. Вони навпаки зневоднюють організм, роблять нас млявими та різко знижують працездатність.
Вибирайте правильний початок вашого дня.

Стаття написана штатним письменником Biotus. 

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.