Facebook Pixel

NOW Foods - висока якість всієї продукції

NOW Foods - висока якість всієї продукції

NOW Foods - це американська компанія-виробник вітамінів, мінералів, амінокислот, лікувальних трав, харчових добавок для спортсменів та інших препаратів. Уже майже 50 років компанія виробляє високоякісну продукцію, що відповідає стандарту GMP (Good Manufacturing Practice) для лікарських препаратів.

Продукти для здоров'я створені для того, щоб сучасні люди могли протистояти стресам, погану екологію, власним шкідливим звичкам і неякісним продуктам харчування. Людському організму не вистояти без підтримки науки і високих технологій.

Купити вітаміни NOW Foods простіше і вигідніше за все у нас. Тому що ми пропонуємо великий вибір продукції цієї марки, низькі ціни, кваліфіковану допомогу при підборі препарат і доставку по Україні.

У Biotus ви знайдете такі продукти NOW Foods : вітаміни, ферменти, мінерали, мультивітаміни, Омега, антиоксиданти, коензим, препарати для дітей, пробіотики, амінокислоти, засоби для кісток і суглобів, продукти для зниження ваги, для здоров'я чоловіків і жінок, препарати для спортсменів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.