Facebook Pixel

Чи потрібно давати вітамінні комплекси дітям?

Чи потрібно давати вітамінні комплекси дітям?

У дитинстві системи органів ростуть і розвиваються. Метаболізм у дітей здійснюється зі швидкістю, що перевищує швидкість обмінних процесів у дорослих. Гіповітаміноз в дитинстві веде серйозних негативних наслідків, включаючи загальну затримку розвитку або патології окремих органів. Чи давати дитині вітаміни?
Кліматичні в Україні не дає нам можливості цілий рік отримувати вітамін D в необхідної дозуванні. Педіатри зобов'язують батьків додатково давати його своїм дітям, особливо в перші 3 роки життя, коли формується кісткова тканина, ростуть зуби.
У холодний період в Україні недостатньо рослинної їжі. Часто турботливі мами і бабусі заморожують або консервують плоди рослин. При термообробці втрачається до половини цінних мікроелементів. Органічні препарати для дітей містять необхідні вітаміни.
Запитайте педіатра, які вітамінні комплекси він вам порадить. Приділіть увагу органічним препаратів від всесвітньо відомих брендів. Їх можна купити тут. Крім спеціальних вітамінних комплексів для дітей , на сайті є різні препарати, групувати за симптомами, ціною, брендам і складу.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.