Facebook Pixel

Звернення Ольги та Дмитра Грекулових в зв'язку з ажіотажем на вітаміни під час карантину

Звернення Ольги та Дмитра Грекулових в зв'язку з ажіотажем на вітаміни під час карантину

Шановні клієнти, друзі, партнери!

Зараз багато говорять про те, що продавці вітамінів спекулюють на ажіотажі і паніці, а в мережі поширюються меми про раптове збагачення продавців гречки і медичних масок. Ходять чутки, що під час загального карантину в магазинах і аптеках буде порожньо, і в усіх сферах нас чекає колапс.

Ми з усією відповідальністю заявляємо, що під час ажіотажу Біотус не тільки не підвищував ціни на вітаміни, але і зробив акційні пропозиції на вітамін С, риб'ячий жир, імуностимулятори та інші затребувані позиції. Незначна коригування вартості відбувалася тільки через прив'язку до долара, але це неминуче: ми працюємо з американським ринком і купуємо товар в доларах.

Крім того, під час карантину наш магазин і склад будуть продовжувати працювати в звичайному для клієнта режимі, скільки це буде можливим. Ми будемо оформляти замовлення максимально швидко, тому що вітаміни зараз людям необхідні. У вихідні наші менеджери навіть без вказівки керівництва залишалися на роботі до 10 вечора, щоб обробити всі пропозиції, що надійшли запити.

Ми зі свого боку постараємося убезпечити співробітників. У пункті видачі кожну годину буде кварцування і провітрювання приміщення, обробка всіх поверхонь дезрозчином. Сподіваємося, що заходи, прийняті державою, допоможуть запобігти поширенню коронавируса, і ми знову будемо ходити в гості, їздити на курорти і обмінюватися рукостисканнями.

Всім спокою і здоров'я!

Зміст
  • Шановні клієнти, друзі, партнери!
  • Всім спокою і здоров'я!
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.