Facebook Pixel

Огіркова вода для схуднення

Огіркова вода для схуднення

Переваги огіркової води

Огіркова вода - напій, який варто спробувати, якщо ви хочете по-справжньому відновити водний баланс в організмі. Він не тільки чудово втамує спрагу, а й поліпшить ваше самопочуття і зовнішній вигляд.

Отже, 8 переваг огіркової води:

  1. Відновлює водний баланс. Тим самим покращує теплорегуляцию тіла, сприяє кровотоку, а також прискорює процес виведення токсинів. Всі системи організму працюють більш ефективно, якщо отримують достатню кількість води. Для досягнення кращого результату використовуйте тільки очищену або джерельну воду.
  2. Служить додатковим ресурсом вітамінів і мінералів . Звичайна вода дуже важлива для нас, але сама по собі вона не є джерелом вітамінів і мінералів. Огіркова ж вода містить велику кількість корисних речовин, що робить її важливим доповненням дієти. Деякі рецепти приготування огіркової води передбачають також додавання фруктів, які збагачують воду природними антиоксидантами. На відміну від синтетичних добавок, вітаміни і мінерали, що містяться в огіркової воді, засвоюються на порядок краще, оскільки відбуваються з цільних продуктів.
  3. 3. Стабілізує артеріальний тиск. Огірки містять калій (4% добової норми). Цей мінерал грає ключову роль в процесі стабілізації тиску . І зовсім не містять натрію, надлишок якого сприяє його підвищенню.
  4. 4. Знижує апетит. Якщо ви зголодніли, а час їжі ще не настав, стакан огіркової води допоможе вгамувати голод. Наша нервова система використовує один і той же сигнал як для почуття голоду, так і для почуття спраги. Якщо вам здається, що ви зголодніли, випийте склянку огіркової води. Відчуття голоду пройшло - значить ви просто хотіли пити. Це допоможе вам налагодити харчової режим і поліпшити обмін речовин.
  5. 5. Робить шкіру більш м'якою. Завдяки правильному водному балансу ваша шкіра стає більш м'якою і шовковистою. Огірки містять кремній, який відповідає за пружність шкіри. Також можна використовувати огірки, що залишилися після приготування огіркової води як зовнішній засіб для зняття запалень на шкірі (вугрових висипань, подразнення).
  6. 6. Зміцнює м'язову тканину. Кремній, про який вже згадувалося, важливий не тільки для шкіри, але і для зміцнення м'язів. Стакан огіркової води в день - і ви можете бути впевнені, що ваші м'язи отримують всі необхідні поживні речовини.
  7. 7. Сприяє очищенню організму. Огіркова вода містить антиоксиданти, які знищують вільні радикали і сприяють виведенню токсинів і шлаків.
  8. 8. Профілактика ракових захворювань. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям і поживним речовинам огіркова вода сприяє запобіганню виникнення ракових захворювань, за умови ведення здорового способу життя.
Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.