Facebook Pixel

Визначаємо брак вітамінів станом нігтів

Визначаємо брак вітамінів станом нігтів

Основна причина поганого стану нігтів - нестача вітамінів. Через дефіцит того чи іншого елемента виникають шарування, повільне зростання і нерівна поверхня нігтьової пластини. Тут ви знайдете якісні вітамінні комплекси.
М'які і крихкі нігті сигналізують про брак вітамінів А, С, Е і кальцію в організмі. Якщо нігті слабкі або їх поверхня нерівна, причина тому дефіцит заліза. Кремній надає нігтьової платівці еластичність, тим самим запобігаючи ламкість. Запальні захворювання нігтів і кутикули свідчать про низький вміст сірки в вашому раціоні.
Для здоров'я нігтів вітаміни і мікроелементи повинні надходити в організм регулярно. Україна - країна з помірно континентальним типом клімату. З цього випливає брак рослинної їжі в холодну пору року, що веде до весняного авітамінозу. Імпортні та тепличні рослини втрачають корисні властивості в процесі вирощування та транспортування. Часто виробники використовують хімікати для прискорення росту, захисту від шкідників, а також збільшення терміну зберігання продукції. Такі фрукти і овочі часом не приносять користі. Вживання окремо взятих вітамінів також не покращує стан речей, так як багато хто з них не засвоюються в поодинці. Саме тому фахівці розробили вітамінні комплекси, компоненти яких підсилюють дію один одного, дозволяючи домогтися бажаного результату і уникнути негативних наслідків для здоров'я людини. Натуральні вітаміни від провідних виробників можна придбати тут .

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.