Facebook Pixel

Осінь - час пити вітаміни!

Осінь - час пити вітаміни!

Думка про те, що за літо наші організми здатні накопичити вітаміни на осінь і зиму - міф. Тіло людини не вміє збирати вітаміни про запас, тому восени, як і в будь-який інший час, організму потрібна додаткова підживлення у вигляді корисних сезонних продуктів і вітамінних комплексів. Навіть можна сказати, що додатковий прийом вітамінів восени особливо важливий в зв'язку з погіршенням погоди і частішає інфекційними і простудними захворюваннями.

Які ж продукти потрібно їсти восени? Овочів і фруктів у вашому денному раціоні повинно бути не менше 400 м Восени слід віддати перевагу яблукам, груш, томатів, гарбузі, солодкого перцю, кабачків і капусти.

Отримати весь необхідний вітамінний запас тільки з продуктів - завдання не просте, особливо в умовах життя у великому місті, постійної зайнятості, нерегулярного харчування і наявності шкідливих звичок. Виробники вітамінів приходять на допомогу сучасній людині, пропонуючи збалансовано розроблені комплекси для різного віку і навіть пори року.

Восени вибирайте вітамінні комплекси , що містять вітамін C, A, E, B, D. Вітаміни купити можна в інтернет-магазині товарів для здоров'я Biotus, тут вам допоможуть зробити вибір найбільш відповідного варіанту для кожного члена вашої родини.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.