Facebook Pixel

Осінні вітаміни - зміцни свій імунітет!

Осінні вітаміни - зміцни свій імунітет!

Восени особливо нам потрібні додаткові ін'єкції вітамінів, щоб не дати розвинутися хворобі і осінньої хандри. Де ми знайдемо найважливіші вітаміни на осінь? Це дивно, як сильно наш настрій і самопочуття залежить від погоди. Восени, коли сонця стає менше, дні коротше і більш хмарно, наш організм виробляє все менше і менше серотоніну, тобто гормону щастя. У магазинах немає такого великого вибору свіжих овочів і фруктів, тому нам дістається все менше і менше вітамінів. Все це сприяє тому, що в цей період легко не тільки підчепити інфекцію, але і впасти в осінню депресію. Щоб цього не сталося, варто подумати про доповнення свого раціону потрібними вітамінами.

Осінні вітаміни - які вітамінні препарати вибрати?

У період захворювання застудою і грипом особливо важливі такі вітаміни для нашого організму, як вітамін А, D, а також, звичайно, вітамін С. Особливо останній відомий тим, що зміцнює імунітет. Але вітаміни необхідні також для виробництва серотоніну, тобто гормону щастя. Завдяки прийому вітамінів групи B і вітаміну D ми можемо більш ефективно чинити опір осінньої депресії і нудьги. Всі ці вітаміни можна знайти в різного роду біологічно активних добавок і вітамінних препаратах, наявних в капсулах. Залежно від потреб, ви можете вибрати харчову добавку з одним з вітамінів або всі вітаміни на осінь в одній капсулі. Такі препарати містять, як правило, також необхідні мікроелементи, наприклад, калій і рослинні екстракти, які також впливають на поліпшення імунітету. Варто звернути особливу увагу на препарати з екстрактом женьшеню, ехінацеї або шипшини. Вибираючи харчові добавки треба бути обережним - багато вітамінів ми поставляємо собі кожен день в раціоні, а надлишок вітамінів в організмі може бути так само шкідливий, як і їх недолік. Тому, купуючи вітамінні препарати, проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви приймаєте якісь ліки.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.