Facebook Pixel

осінні вітаміни

осінні вітаміни

Навіть, якщо наша щоденна дієта багата на овочі та фрукти, коли приходять холодні дні, її варто доповнити вітамінними препаратами.
ОСІННІ ВІТАМІНИ
Осінь і зима - це справжнє випробування для нашого імунітету. Ми живемо в перегрітих квартирах, ми їздимо на суспільно транспорті, який просто переповнений бактеріями і вірусами. Нам потрібно збільшення дози вітамінів. Для цього ми набуваємо вітаміни для імунітету , доступні в аптеках і інтернет-магазинах.
Вітаміни - це життєво важливі сполуки, які беруть участь в обміні речовин, впливають на нашу серцево-судинну систему, нервову, ендокринну та імунну системи. Людський організм не може самостійно їх виробляти, тому необхідно приймати вітаміни з їжею або у вигляді синтетичних препаратів.
Навесні і влітку підбір дієти, багатої на ці компоненти не вимагає від нас особливих зусиль - свіжі фрукти, овочі і трави знаходяться практично на відстані витягнутої руки, тягнуть з ринків запахом, кольором і низькою ціною. Восени ми їмо насправді, тільки сливи і яблука, взимку овочі та фрукти, заморожені і перероблені на варення, джем і соки. Однак цього не завжди достатньо, щоб зміцнити нашу низьку стійкість. Тому доцільно використовувати спеціально створені вітамінні препарати.
На дефіцит вітамінів, особливо ризику піддаються люди, інтенсивно працюють фізично або розумово, вагітні жінки та матері-годувальниці, а також в період менопаузи. Серед людей, схильних до ризику є також діти, підлітки в період статевого дозрівання, літні люди. Для кожної з цих груп є відповідні їх конкретним потребам, вітамінні препарати.
Дітям замість звичайних цукерок варто купувати вітамінні цукерки, які є смачним джерелом необхідних речовин.
Вітаміни для краси
Зимові погодні умови не сприяють збереженню красивого зовнішнього вигляду. Шкіра, позбавлена сонця стає сірою, мороз і вітер, крім того, її дратують і сприяють висушую. Також нігті не виглядають взимку краще. Відсутність достатньої кількості вітамінів може викликати їх крихкість і ламкість. А приховані під шапкою волосся стає тьмяним, ламаються і втрачають життєздатність.
У таких ситуаціях догляд одними косметичними засобами може бути недостатній, варто посилити їх дію зсередини. Для цього необхідно приймати вітаміни для шкіри , вітаміни для волосся і нігтів для відновлення. Більшість препаратів містять натуральні екстракти хвоща і кропиви.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.