Facebook Pixel

Панкреатин - допомога підшлунковій залозі

Панкреатин - допомога підшлунковій залозі

Панкреатин - це препарат з ферментами підшлункової залози, які необхідні в організмі для перетравлення їжі. Випускається даний препарат у формі таблеток зі спеціальним покриттям, яке дозволяє таблетці розчиняться в кишечнику.

Основним показанням для лікування панкреатином є захворювання, пов'язані з недостатнім виробленням ферментів підшлункової залози.

Панкреатин призначається при хронічному панкреатиті, вживанні занадто жирної їжі, запаленнях шлунково-кишкового тракту і печінки, при терапії пов'язаної з відсутністю частини шлунка або кишечника, для схуднення і т.д.

Панкреатин призначається і дітям різного віку при недостатньому виробленні ферментів і як наслідок проблем з травленням.

Купити панкреатин ви можете в нашому інтернет-магазині. У нас представлені всі провідні виробники. Низькі ціни і доставка в будь-яке місто України - додатковий приємний бонус до якісних і ефективних препаратів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.