Facebook Pixel

Пікногенол і його вплив на шкіру

Пікногенол і його вплив на шкіру

Жінка, скільки б років їй не було, завжди хоче виглядати молодо і привабливо. Але, на жаль. ... З роками наша шкіра покривається зморшками, втрачає свою еластичність, пружність.

Для продовження молодості шкіри є досить багато всіляких засобів, наприклад, пікногенол.

Пікногенол вважається найбільш ефективним в боротьбі з віковими змінами шкіри . Ця речовина є природним екстрактом, його добувають з екстракту кори сосни. Те, що ця речовина являє собою досить потужний природний антиоксидант, давно вже не новина, але недавно вчені з'ясували, яке дивовижне і цілющий вплив на шкіру надає пікногенол.

Виявляється, поліпшення шкіри відбувається, безпосередньо, на молекулярному рівні. Цей екстракт відновлює еластичність і вологість шкіри.

Значить, прийом даного екстракту незмінно призведе до розгладженню, поліпшенню шкіри, зменшення зморшок і, що саме чудове, запобігання появи нових.

Пікногенол стане вашим захисником вашої шкіри від сонячних променів і від появи пігментних плям.

Звичайно ж, застосування пікногенола не обмежується вищевикладеним. Він допомагає при артриті, гіпертонії, хворобах очей, водянці. Покращує пам'ять, підвищує працездатність.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.