Facebook Pixel

Харчова непереносимість і харчова алергія. Як запобігти? Ферменти, їх види та функції в організмі

Харчова непереносимість і харчова алергія. Як запобігти? Ферменти, їх види та функції в організмі

  1. Нормалізувати ЖКТ - це дати організму потрібну кількість ферментів, лактобактерій, які необхідні для коректного травлення. Дехто каже "Я не можу їсти м'ясо. Воно для мене занадто важке ". Причина не в тяжкості того чи іншого продукту, а у відсутності ферментативної бази для його перетравлення. Мікрофлору кишечника потрібно вибудовувати правильно і поступово, а не вдаватися до екстрених заходів, наприклад, рекламованим зараз Креону, мезим і іншим препаратам. Це не дуже добре, тому що організм починає лінуватися і перестає продукувати речовини самостійно.

  2. Зараз поширені алергічні реакції на сезонні ягоди, фрукти. Не варто чекати ускладнення, а бажано відразу ж зняти симптоматику, використовувати абсорбенти на травах. А в подальшому намагатися уникати тих продуктів, які викликають подібні реакції. І постаратися поступово прибирати першопричини, приймаючи імунні препарати, широкодоступні зараз лікарські БАДи, які також допоможуть у вашій боротьбі.

  3. Харчова алергія зазвичай супроводжується шкірними реакціями, а непереносимість викликає блювотну реакцію або почастішання стільця. Але подібні реакції організму не означають, що ви тепер ніколи не зможете вживати ті чи інші продукти. Все можливо нормалізувати, використовуючи спеціальні чистки, приймаючи лактобактерії, нормалізує мікрофлору шлунка і кишечника. Ці заходи повинні вживатися в комплексі і під наглядом лікаря.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.