Facebook Pixel

Пивні дріжджі - для зміцнення нервової системи і поліпшення самопочуття

Пивні дріжджі - для зміцнення нервової системи і поліпшення самопочуття

Пивні дріжджі мають унікальний хімічний склад, в них міститься багато різних вітамінів, серед яких переважають вітаміни групи B. Дана група вітамінів необхідна для здорової нервової системи, шкірного покриву, нормального росту волосся і нігтів. Також продукт багатий на вітаміни P і D.

Беручи пивні дріжджі можна наситити організм фосфором, калієм, натрієм, магнієм, міддю, селеном, сірої і цинком. Це засіб для підвищення тонусу і поліпшення загального самопочуття. Курс даного препарату зробить вас більш стійким до стресів і нервових потрясінь, переживань і депресій.

Ще одна функція препарату - поліпшення засвоєння їжі, роботи підшлункової залози. Поліпшити апетит і при цьому вивести шкідливі токсичні речовини - на все це здатні пивні дріжджі.

Препарат пропонується в формі таблеток, капсул, порошку - ви зможете вибрати найбільш підходящий варіант від самих різних виробників. В асортименті є пивні дріжджі додатково збагачені різними мінералами або вітамінами - це справжня вітамінна бомба, яка допоможе вам виглядати і відчувати себе набагато краще.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.