Facebook Pixel

Чому нігті стають ламкими або деформуються?

Чому нігті стають ламкими або деформуються?

Проблема з нігтями можуть бути викликані цілим рядом причин:

  • Частий контакт з водою, який призводить до того, що нігті стають тонкими і ламкими
  • Хімічні речовини, такі як миючі засоби, барвники і т.д. Сюди ж можна віднести неякісні лаки для нігтів.
  • Механічні дії: шкідливі звички, погана пилка і т.д.
  • Погане харчування
  • внутрішні захворювання

Нігті сохнуть, шаруються, ламаються, деформуються і навіть можуть захворіти грибком, якщо ви не отримуєте достатньої кількості вітамінів. Заповнити нестачу вітамінів можна з продуктів харчування або додавши в раціон вітамінні комплекси і харчові добавки для краси і здоров'я нігтів .

У бажанні мати гарний вигляд жінки починають створювати свою нову ідеальну фігуру, а цей процес часто супроводжується недоїданням або різким скороченням раціону. В наслідок організм недоотримує різні вітаміни та мікроелементи.

Стрункість і підтягнутість - це чудово і відмова від переїдання і споживання шкідливих продуктів тільки вітається, єдине, що потрібно пам'ятати - якщо ви дотримуєтеся, дієти або голодуєте, то обов'язково потрібно приймати вітамінні комплекси.

Сідати на дієту або змінювати свій раціон, слід, керуючись рекомендаціями дієтолога або лікаря. Фахівець призначить відповідний вітамінний комплекс і порадить якісні харчові добавки.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.