Facebook Pixel

Пити чи не пити вітаміни під час вагітності?

Пити чи не пити вітаміни під час вагітності?

В принципі, всі питання, пов'язані з вагітністю викликають суперечки і не мають однозначних відповідей. Питання харчування, спорту, допустимі навантаження, необхідних додаткових препаратах були і є актуальними для кожної жінки в період вагітності.

Сучасний спосіб життя, якість продуктів харчування, екологія і багато інших чинників, на жаль, не додають здоров'я, і все разом призводить до того, що жіночому організму потрібна допомога. Середньостатистична жінка в Україні за визначенням отримує вітамінів і мінеральних речовин менше, ніж того потрібно, а коли мова заходить про двох життях, то це дефіцит стає критичним. Але не слід забувати, що надлишок вітамінів може бути для обох не менш шкідливий, ніж їх недолік.

Перш, ніж починати приймати навіть самі збалансовані і якісні вітамінні комплекси для вагітних , необхідно піти повне обстеження і отримати рекомендації лікаря. Тільки в цьому випадку вітаміни і мінерали підуть на благо вам і майбутній дитині.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.