Facebook Pixel

Привабливість - від чого вона залежить?

Привабливість - від чого вона залежить?

Привабливість - від чого вона залежить? Яких людей вважають привабливими і чому? Звичайно, є вроджені дані, такі як зростання, риси обличчя, колір очей і волосся. Є особиста чарівність - вміння спілкуватися з людьми так, що їм і вам це було приємно. Є хороший смак, відчуття стилю, який допомагає підкреслити достоїнства своєї зовнішності і викликати інтерес у навколишніх. Але є ще один фактор, який багато хто недооцінює, - це здоров'я. А адже здорове тіло привабливо не залежно від того, що на нього надіто.

Багато підтримують здоров'я шкіри і волосся за допомогою вітамінних комплексів. Але далеко не всі комплекси ефективні. Тому що входять в них вітаміни засвоюються тільки у взаємодії з іншими мікроелементами і амінокислотами. Біотус рекомендує комплекс краси від Solar, компоненти якого підібрані і збалансовані таким чином, щоб всі вони засвоювалися найбільш ефективно. Комплекс спрямований на стимулювання колагену - основного компонента шкіри, волосся і нігтів. Також в нього входять речовини, які беруть участь в процесах омолодження клітин і запобігають процесу старіння. Упор зроблений на вітамін С (200% добової норми), цинк і мідь. Цинк - основний мікроелемент, що впливає на міцність і блиск волосся і нігтів, а також на гладкість шкіри і рівномірність кольору обличчя. Цинк і мідь - речовини, які необхідні для насичення клітин киснем і регуляції кольору шкіри. А мідь покращує метаболізм, забезпечує клітини киснем. Обидва ці мікроелемента практично неможливо отримати в необхідній кількості тільки з продуктів харчування: звичайний раціон забезпечує відсотків 10 рекомендованої добової дози. У препараті же міститься 100% обох мікроелементів.

Серед інших речовин комплексу - кремній, необхідний для того, щоб цинк і мідь повноцінно засвоювалися організмом. Речовина МСМ, яке сприяє засвоєнню вітамінів, покращує ріст волосся і перешкоджає появі зморшок.

Амінокислота пролін зміцнює суглоби і нігті. І лізин - амінокислота, що входить до складу білків. Вона захищає організм від вірусів (таких, наприклад, як герпес), стимулює формування колагену і відновлення тканин, покращує якість крові. Формула препарату випускається з 1947 року! Він не містить молочних продуктів, глютену, пшениці, підходить для вегетаріанців і визнаний халяльним і кошерним продуктом.

Оскільки препарат - активна біологічна формула, перш ніж застосовувати його при вагітності і під час годування груддю рекомендується порадитися з лікарем.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.