Facebook Pixel

Прибуток для дітей

Прибуток для дітей

Прибуток - це хороші бактерії. Заселяючи шлунково-кишковий тракт дитини, пробіотики не тільки не викликають захворювання, але, навпаки, запобігають інфекції. Отже, мають сприятливий вплив на здоров'я дитини. Відносно прибутків в харчуванні немовлят з'явилося багато суперечок. Тому варто пояснити, який вплив чинять пробіотики на здоров'я дитини.
Прибуток - це тільки бактерії
Не тільки. Прибуток - це не тільки корисні бактерії, але і деякі дріжджі. Таким прикладом може служити штам Saccharomyces boulardii. Його сприятливий ефект, наприклад, при лікуванні проносів, був доведений в дослідженнях. Тому харчування дітей має включати також цей вид прибутків, хоча це не бактерії.
Прибуток потрібно давати дитині під час лікування антибіотиками
Відгуки лікарів з цього приводу розділилися. Противники припускають, що не існує досліджень, які підтверджують необхідність такої поведінки, а воно також підвищує вартість лікування. Більшість педіатрів, однак, радить батькам, щоб разом з антибіотиком давали дитині пробіотики, визнаючи, що, оскільки антибіотики знищують патогенні мікроби, виснажені також ряди корисних бактерій. Тому варто їх давати дітям, особливо з тенденцією до незакріплених калу або болів в животі в процесі лікування. Для впевненості краще подавати пробіотики через 2-3 години після антибіотика.
Молоко з пробіотиками варто рекомендувати дітям з чутливими животами
Правда. Хороші бактерії особливо корисні для дітей, яких турбує здуття живота, запор, пронос, кольки, симптоми непереносимості лактози, і навіть найчастіше відрижка або просто мають ніжний травний тракт. Молоко регулює роботу шлунково-кишкового тракту, покращує травлення, зміцнює імунітет дитини і допоможе йому насолоджуватися новими смаками, коли прийде час для перших прикорму.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.