Facebook Pixel

Топ-7 протеїнових порошків

Топ-7 протеїнових порошків

У зв'язку з тим, що все більше і більше людей всерйоз стали займатися своїм здоров'ям і тілом, до цього зріс попит на протеїн та інші передтренувальні речовини.
Для чого вживають протеїнові напої?
В них містяться концентровані джерела білка з тварин та рослинних продуктів: молока, яєць, білого м'яса птиці, рису та гороху.
Протеїнові порошки поділяють на 3 види:

  • концентрат ( продукти, що містять 60-80% білка, і 20-40% жиру та вуглеводів)
  • ізолят (додатково концентрує білок. Ізоляти містять близько 90-95% білка)
  • гідролізат (швидше засвоюються в організм, а саме в м'язи)

Гідролізати підвищують рівень інсуліну, що покращує зростання м'язів після тренування. Є ряд протеїну, що містить безліч вітамінів та мінералів, особливо кальцію. Але варто сказати, що такі порошки підходять лише тим, хто має в раціоні зосереджено мало білків. Так як у союзі з великою кількістю білка, користі від протеїну ви ніякої не отримаєте. Також білкові порошки підходять і для вегетаріанців, людей, які потребують продуктів із вмістом білка.
Наведемо кілька прикладів протеїну.
Сироватка багата на амінокислоти, відіграє важливу роль у зростанні м'язів і відмінно відновлює після тренування, тренує витривалість. Зазвичай вживають після силових тренувань, коли м'язи перебувають у сильній напрузі. Також було доведено, що сироватковий білок знижує апетит.

  • Казеїн - це білок, який надовго насичує організм, а саме амінокислотами. Також знижує м'язовий біль та позитивно впливає на тіло та організм під час тренування. У казеїні міститься велика кількість білків, тому що виготовляється воно з молока та сирів. Казеїн руйнується при термічній обробці, не має смаку і запаху. чистий білок. Яйця мають найвищий вміст амінокислоти, що перетравлюється. Яйця насичують організм на тривалий час. Порошки яєчного білка виготовляються лише з білків яєць. Цей продукт містить лейцин, який відіграє важливу роль у будові структури тема і м'язів. Яєчний порошок відмінно засвоюється перед тренуванням для зростання м'язів і разом із збалансованим харчуванням, складеним спеціально для спортсменів.Його хімічний склад нічим не поступається свіжим яйцям. Продукт містить вітаміни групи В, А, D, а також калій, цинк, мідь і марганець, залізо, фосфор.

  • Гороховий протеїн - особливо популярний серед вегетаріанців, людей з непереносимістю лактози та алергією на яйця. Він виготовлений із жовтих бобових продуктів, особливо гороху. Протеїн багатий на клітковину, яка може бути відсутня в інших протеїнових порошках; багатий на вітаміни групи В, С і А. Але варто зазначити, що цей продукт засвоюється повільніше, ніж сироватка або казеїн, наприклад. Гороховий протеїн знижує тиск і прискорює процес набору м'язової маси. кислоти та амінокислоти. Повноцінним білковим протеїном його вважати не можна, оскільки він має низький рівень лізину та лейцину у складі. Конопляний протеїн сприяє відмінному перетравленню їжі. Білок з коричневого рису - це протеїновий порошок, який виготовляється із бурого чи темного рису. У складі міститься білок, амінокислоти та невелика кількість такого ферменту, як лізин. Щоденне вживання рисового протеїну призводить до позитивних змін у тілі, значного зростання м'язів та повного відновлення організму після тренування. Суміш протеїнових порошків - сюди входять рослинні продукти, які забезпечують організм незамінними амінокислотами. До цієї суміші входить:

    • коричневий рис
    • горох
    • конопля
    • люцерна
    • насіння чиа
    • льняне насіння
    • артишок
    • лобода

    Високий вміст білків та рослинних речовин у даному продукті сприяє повільному перетравленню їжі, ніж протеїн, у складі якого знаходяться білки тваринного походження. Для досягнення позитивних результатів рекомендують приймати відразу після тренування. Протеїн використовується під час занять спортом, а саме при силовому тренуванні. підвищення рівня білка в організмі. Порошки використовуються строго при збалансованому харчуванні або дієті. /span>Протеїнові напої можна легко зробити в домашніх умовах без використання порошків. Головна складова коктейлю - це білок і його має бути більше, ніж інших інгредієнтів. Кількість білка безпосередньо залежить від фізичної активності людини. Розрізняють:
    - низька активність - необхідно - 0,86 г білка на 1 кг вeca- середня активність - необхідно 1,4 г білка на 1 кг вeca
    - висока активність - необхідно вживати 2,4 г білка на 1 кг eca

    В ідеалі синтез протеїнового коктейлю з тренуванням дає ефективний результат, якщо при цьому регулярно збалансовано харчуватися.

    Вживаючи протеїнові напої будь обережним, адже в залежності від намірів і мети на вас може чекати зовсім несподіваний ефект або неочікуваний результат.

    Стаття написана штатним письменником Biotus.> 

    Відмова від відповідальності

    Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

    Вам сподобався цей пост?
    0
    0
    Коментарі до статті
    Відгуків немає
    Додайте ваш відгук

    Відгук буде показаний після модерації.