Facebook Pixel

Рецепти огіркової води

Рецепти огіркової води

Рецепти огіркової води

Огіркова вода з лимоном і м'ятою

Огірки і лимони добре поєднуються, а м'ята в цьому рецепті привносить освіжаючу нотку. Лимони є багатим джерелом вітаміну С, такого важливого для імунітету. М'ята ж, крім вітаміну С, містить так само кальцій і магній . Частину, що залишилася після вживання огіркової води м'яту можна також додати в суп або сік з м'якоттю (смуззі). Вона є прекрасним джерелом клітковини.

Огіркова вода з запашними травами

Трави не тільки додадуть новий смак, але і збагатять воду величезною кількістю корисних речовин. Розмарин багатий залізом , кальцієм і калієм, а чебрець і м'ята - вітаміном С . Можна експериментувати і з іншими травами, але не рекомендуємо додавати більше трьох видів трав відразу.

Весняний рецепт. Огіркова вода з полуницею.

Смак полуниці підніме настрій і збагатить воду антиоксидантами. Рекомендуємо також додати лимон, а з трав - м'яту або базилік. Прекрасний весняний напій готовий!

Огіркова вода з базиліком

Базилік багатий вітаміном А, який в організмі людини перетворюється в бета-каротин - сильний антиоксидант.

Огіркова вода з фруктами

Фрукти в огіркової воді допоможуть швидше відновити водний баланс в організмі. Чорниця, полуниця і огірки - прекрасне поєднання смаків і море вітамінів і мінералів.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.