Facebook Pixel

Революція в області здоров'я суглобів від компанії Solgar

Революція в області здоров'я суглобів від компанії Solgar

Компанія Солгар представила новий продукт в області здоров'я суглобів - Solgar номер 7. Солгар номер 7 - це нове покоління добавок після глюкозаміну, який покращує рухливість суглобів, їх гнучкість і розширює діапазон можливостей для чутливих або пошкоджених суглобів.

Ця революційна розробка об'єднує в собі біологічно активні живильні речовини, які синергічно працюють для усунення випадкових збоїв в роботі сполучних тканин суглобів і для подолання стресів при активних фізичних навантаженнях. Щоб, і без того слабкий суглоб, що не піддавався руйнуванню при заняттях спортом. Це дає можливість людям, які не можуть отримувати фізичні навантаження через бальних суглобів все-таки почати потроху рухатися і отримувати більше задоволення від життя. Солгар піклується про своїх клієнтів і їх емоційному і фізичному здоров'ї, розробляючи все нові продукти для поліпшення якості життя.

Завдяки Solgar номер 7 Ви зможете знову повернутися до звичної діяльності: бігати з дітьми та онуками в парку ... .. і навіть повернутися на бігову доріжку. Відчуйте різницю! Ви побачите поліпшення в суглобах вже через 7 днів!

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.