Facebook Pixel

Риб'ячий жир і його застосування в косметології

Риб'ячий жир і його застосування в косметології

Рідкий риб'ячий жир асоціюється у нас в основному з дитячим небажанням його пити. Неприємний смак і запах досі багатьом дорослим не дає спокійно чути назву цього корисного препарату. Про користь даного продукту відомо всім. Його п'ють вагітні, маленькі діти і дорослі для зміцнення організму в самих різних аспектах. Сьогодні ми б хотіли розповісти про менш відомої сфері застосування даного унікального і неймовірного корисного продукту - косметологія.

Рідкий риб'ячий жир використовується в косметичних масках . Не знали? Тоді сьогодні ми розповімо, як зробити одну таку.

Отже, маска для покращення кольору обличчя і розгладження дрібних зморшок.

Складові: 1 чайна ложка риб'ячого жиру, 1 чайна ложка меду, 1 столова ложка води. Приготування: все ретельно перемішати і рівномірно нанести суміш на обличчя. Змити через 10 хвилин теплою водою. Рекомендується після повного очищення шкіри вмитися прохолодною водою. Робіть таку маску протягом тижня, і ви обов'язково помітите явні поліпшення.

Не обов'язково пити капсули або мікстури з риб'ячого жиру, цей чудодійний препарат може ефективно функціонувати і при зовнішньому нанесенні.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.