Facebook Pixel

Риб'ячий жир в раціоні дітей

Риб'ячий жир в раціоні дітей

Риб'ячий жир часто призначається вагітним для профілактики різних неврологічних проблем плода. Педіатри призначають риб'ячий жир для профілактики рахіту, а також дітям, які перебувають на штучному вигодовуванні для компенсації відсутніх речовин з молока матері.

Риб'ячий жир може бути призначений дитині з проблемою ламкості нігтів, волосся і зубів. Плаксивість, істерія, недолік ваги можуть стати підставами для початку прийому цієї добавки. Кислоти Омега-3 просто необхідні зростаючому організму і якщо не отримувати їх з продуктів в повній мірі, то ввести в раціон дитини риб'ячий жир потрібно обов'язково.

Риб'ячий жир вирішує багато проблем в дитячому організмі . Йдеться про нервах, пам'яті, серце, шкірі, волоссі і кістках. Якщо ваша дитина погано встигає в школі, став дратівливим або навіть агресивним, набрав зайві кілограми або з'явилися проблеми із зором, кістками або зубами, вирушайте на прийом до педіатра. Призначати будь-які вітаміни або біологічні добавки повинен лікар, а ось придбати їх можна в нашому інтернет-магазині.

Прийом капсул риб'ячого жиру здатне значно поліпшити самопочуття вашої дитини і зняти все турбують симптоми.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.