Facebook Pixel

Найсвятковіший WonderBrunch разом з Biotus

Найсвятковіший WonderBrunch разом з Biotus

Найсвятковіший WonderBrunch - це місце, де кожна жінка розуміє, як необхідно бути красивою, доглянутою, хорошою мамою, та ще й успішної в кар'єрі.

 

Приємно усвідомлювати, що все більше людей розуміють: краса без здоров'я - неможлива. Тому ми не тільки поговорили про важливість здоров'я, а й залишили невеликі подаруночки для вас в WonderBox: вітаміни і добавки, які ідеально підійдуть для підтримки організму здоровим і красивим. Протягом усього дня в нашій зоні було багато розмов про те, як підібрати ефективну підтримку для організму, які вітаміни будуть найкращими в тій чи іншій ситуації. І знаєте, нам іноді здавалося, що дні буде мало. Так і вийшло :)

 

Нам дуже сподобалося бути частиною цієї події і ділитися секретами про здоров'я і красу. Дякую організаторам, учасникам за настрій, розмови, посмішки і кращу компанію цього суботнього дня. Дивіться невеликий фотозвіт з події.


Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.