Facebook Pixel

Насіння Чіа - приголомшливо корисний продукт, доступний кожному

Насіння Чіа - приголомшливо корисний продукт, доступний кожному

Насіння Чіа - це продукт з далекої Південної Америки, який вживали в їжу ацтеки, інки, майя. А стародавні знали толк в дійсно поживних і корисних продуктах, так чому б не скористатися мудрістю стародавніх на благо свого здоров'я і красу?

Даний унікальний продукт підвищує фізичну витривалість організму і покращує загальне самопочуття. Насіння в великих кількостях містять:

  • кальцій
  • антиоксиданти
  • клітковину
  • калій
  • омега-3 як
  • магній
  • залізо

Вражає не так? Насіння Чіа можна вживати в їжу самостійно, а можна додавати їх в інші страви під час приготування салатів, основних і перших страв, різних соусів і заправок і т.д .. Цікаво, що 1 столова ложка даного продукту може замінити 1 яйце в випічці, дана можливість особливо корисна в приготуванні вегетаріанських страв.

Це абсолютно унікальний продукт , який допомагає худнути і виглядати молодше, покращує самопочуття і додає сили, знижує рівень холестерину і покращує роботу серця, стабілізує рівень цукру і знижує артеріальний тиск.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.