Facebook Pixel

Сльозяться очі? - Організму потрібен вітамін А

Сльозяться очі? - Організму потрібен вітамін А

Сльозяться очі? - Організму потрібен вітамін А.

Навесні пробуджується природа, а разом з нею бажання бути здоровими і красивими! Привести свій організм в тонус після зимового «сплячого режиму» можна за допомогою «вітамінів краси» - комплексу речовин, що запускають процеси омолодження.

Одне з таких речовин - вітамін А. Перша ознака його нестачі - сльозяться очі: поширений симптом весняного авітамінозу. Вітамін А виконує безліч функцій. Він відновлює епітеліальні тканини шкіри, завдяки чому широко використовується в косметології. Регулює синтез білків і обмін речовин, сприяє зростанню нервових клітин, зміцнює зуби і кістки, уповільнює процеси старіння.

При нестачі вітаміну А передчасно утворюються зморшки, з'являється лупа, підвищується больова і температурна чутливість. Одним словом, приємного мало. Є у вітаміну А і своя спеціальна робота, на якій він ні чим не замінимо, - це зір. Саме з проблем з очима можна безпомилково діагностувати його нестачу в організмі.

Сльозяться на холоді очі, почервонілі або припухлі повіки, відчуття «піску» в очах - симптоми того, що пора поповнювати запаси вітаміну А. І навесні такі симптоми знайомі багатьом. Вітамін А міститься в таких продуктах, як риб'ячий жир, печінку, натуральне вершкове масло, вершки і цільне молоко, яєчний жовток. В основному це не найпоширеніші продукти в раціоні сучасної міського жителя.

Тому існує маса містять його препаратів, які рекомендується приймати при перших же симптомах авітамінозу. Часто вітамін А випускається в поєднанні з вітаміном D, який сприяє зміцненню кісток.

 

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.