Facebook Pixel

З-Пальметто для чоловіків і жінок

З-Пальметто для чоловіків і жінок

Со Пальметто - це екстракт з плодів карликової пальми, який надає просто чудодійний вплив на чоловіче здоров'я. Ефективний засіб при запаленні і аденомі передміхурової залози, а також інші проблеми чоловічої статевої сфери. Даний засіб деякий час вважалося виключно чоловічим ліками, але недавно з'ясувалися його унікальні властивості в сфері чоловічого і жіночого облисіння. Недавні дослідження в Англії показали поліпшення стану волосся і шкіри голови на 60%. Порадьтеся з лікарем-трихологом з приводу ефективності Со Пальметто при облисінні.

Купити Со-Пальметто в інтернет-магазині Biotus можна від провідних світових виробників вітамінів і харчових добавок: Now Foods, Solgar, Eclectic Institute, Doctor's Best, ReserveAge Nutrition, 21st Century Health Care, Country Life, Nature's Way, Solaray і ін. Великий вибір і хороші ціни - гарантовані.

У BIOTUS завжди тільки оригінальні, сертифіковані продукти для вас і вашого здоров'я з доставкою в усі міста України.

Відмова від відповідальності

Цей блог не призначений для забезпечення діагностики, лікування або медичних рад. Інформація на цьому блозі надана тільки в інформаційних цілях. Будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем про будь-яких медичних і пов'язаних зі здоров'ям діагнозах і методах лікування. Інформація на цьому блозі не повинна розглядатися в якості заміни консультації з лікарем. Заяви, зроблені про конкретні товари в статтях цього блогу не підтверджені для лікування, діагностики або запобігання хворобам.

Вам сподобався цей пост?
0
0
Коментарі до статті
Відгуків немає
Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.